Területi egységek, munkacsoportok – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Területi egységek, munkacsoportok

Országos vezetőség

Országos szinten közösségünk működését az Országos vezetőség (OV) vezeti: tervezi, koordinálja és felügyeli a szolgálatokat, gazdálkodást. Jelenlegi tagjai (a 2013. december 6-án megtartott vezetőségi gyűlés alapján): Kiss Miklós, Tirpák István, Szarvas László, Pogány Edina, Gyurcsis Júlia, Acsay Balázs, Kása Melinda, Mikos Tamás, Süll Tamás, Fekete Vince, Erdélyi Zoltán, Molnár Éva.
Ezen kívül lelkipásztorok és sok önkéntes fiatal végzi a szolgálatokat. Folyamatosan szeretettel várjuk az önkéntes segítők és munkatársak jelentkezését.
Az elmúlt években egyházunk két segédlelkészi állással támogatta a közösségünk működését. A Firesz – Fix területén egy félállású lelkészt, 2011-től a Firesz – Duna Mente pedig egy főállású lelkészt alkalmaz.

Területi egységek és munkacsoportok

Közösségünk jelenleg két területi egységből és több munkacsoportból áll.

Területi egységek: Firesz – Duna Mente (nyugat-szlovákiai régió) és Firesz – Fix (gömöri és kelet-szlovákiai régió). Munkacsoportjaink: Fireszke (gyermekmisszió), a Firesz Cantate Domino kórusa (1997-ben alakult), valamint a KOEN. Külön említést érdemel az Imasarok szolgáló közössége.

Alapszabályzat

A Fiatal Reformátusok Szövetsége alaptörvénye itt megtekinthető.

Még senki nem szólt hozzá...