DUNA MENTE – Fiatal Reformátusok Szövetsége

DUNA MENTE

IMG_7463
Üdvözlünk a Firesz – Duna Mente oldalán!

Szlovákia nyugati felén tevékenykedünk, itt szervezzük az alkalmainkat. Célközönségünk a tini és fiatal felnőtt korosztály, akiknek tinihétvégéket, téli, nyári eseményeket szervezünk, de az idősebb korosztály sem unatkozik nálunk, hiszen a számukra is készülünk alkalmakkal (pl. Lélekzetvétel, Pünkösdi találkozó).

A 2018. októberi munkatársi hétvégén közösen megfogalmaztuk azt a törekvést, amely meghatározza a szolgálatunkat, és amely mögé közösen be tudunk állni. Ez pedig a következőképpen hangzott:
Krisztus tanítása alapján hatással lenni a fiatalokra, megtérésre hívni őket, a fiatalokat közösségbe
hívni, ahol Istent jobban megismerhetik, hitben megerősödhetnek és eljuthatnak oda, hogy önmaguk is
tanítványokká váljanak. Példát mutatni a Krisztust követő életvitelre és családépítésre.

A 2016-os év elején frissített küldetésnyilatkozatunkat elolvashatod itt: Küldetésnyilatkozat 2016.

A 2015/16-os tanév kezdetével párhozamosan elindítottuk projektünket, mely az Ifialap nevet viseli, és egy segédanyag ifjúsági bibliaórák vezetéséhez. Az Ifialapról bővebben itt olvashatsz.

1

„Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.” (1Thessz 5,16–18).

csillagpont2015

 

Az alkalmainkról folyamatosan értesülhetsz, ha visszajársz majd honlapunkra, vagy ha meglátogatod a Firesz – Duna Mente Facebook oldalát!

Megtalálsz minket a közösségi oldalakon is!

Facebook               YouTube

2011. szeptember elején megnyitottuk első irodánkat, amellyel 2019 májusában új helyre költöztünk. Hála Istennek lehetőségünk van alkalmazni két személyt, Gyurcsis Júliát és Szabó Ágnest, ők szorgoskodnak itt minden héten.
Az iroda amúgy Komáromban található, a Duna rakpart 12-es szám alatt. A nyitvatartást megtaláljátok a Kapcsolat oldalon. Ha időtök engedi, látogassatok meg bennünket itt is!