firesz@firesz.sk

DUNA MENTE

Szlovákia nyugati felén tevékenykedünk, itt szervezzük az alkalmainkat. Célközönségünk a tini és fiatal felnőtt korosztály, akiknek tinihétvégéket, téli, nyári eseményeket szervezünk, de az idősebb korosztály sem unatkozik nálunk, hiszen a számukra is készülünk alkalmakkal.

A 2018. októberi munkatársi hétvégén közösen megfogalmaztuk azt a törekvést, amely meghatározza a szolgálatunkat, és amely mögé közösen be tudunk állni. Ez pedig a következőképpen hangzott:
Krisztus tanítása alapján hatással lenni a fiatalokra, megtérésre hívni őket, a fiatalokat közösségbe hívni, ahol Istent jobban megismerhetik, hitben megerősödhetnek és eljuthatnak oda, hogy önmaguk is tanítványokká váljanak. Példát mutatni a Krisztust követő életvitelre és családépítésre.

A 2016-os év elején frissített küldetésnyilatkozatunkat elolvashatod itt: Küldetésnyilatkozat 2016.

A 2015/16-os tanév kezdetével párhozamosan elindítottuk projektünket, mely az Ifialap nevet viseli, és egy segédanyag ifjúsági bibliaórák vezetéséhez. Az Ifialapról bővebben itt olvashatsz.

Az alkalmainkról folyamatosan értesülhetsz, ha visszajársz majd honlapunkra, vagy ha meglátogatod a Firesz – Duna Mente Facebook oldalát!

Megtalálsz minket a közösségi oldalakon is!

Facebook               YouTube

2011. szeptember elején megnyitottuk első irodánkat, amellyel 2022 szeptemberében új helyre költöztünk. Hála Istennek lehetőségünk van alkalmazni két személyt, Gyurcsis Júliát és Szabó Ágnest, ők szorgoskodnak itt minden héten.
Az iroda amúgy Komáromban található, a Jókai utca 34-es szám alatt. A nyitvatartást megtaláljátok a Kapcsolat oldalon. Ha időtök engedi, látogassatok meg bennünket itt is!

Aktuális Duna Mente események

Kövess bennünket! – Duna Mente

Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről sem!

Feliratkozom a hírlevélre

* kötelező mező
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle