firesz@firesz.sk

Aktuális események

Majd az Úr szavát hallottam, amint ezt kérdezi: Kit küldjek el, ki lesz a követünk? Én ezt mondtam: Itt vagyok, engem küldj! (Ézs 6,8)

Missziós szervezetként és egyénileg is, keresztyénként, követségben vagyunk, Isten követségében. Ebben szeretnénk megerősödni az évben.

„Itt vagyok, engem küldj!” – komoly kijelentés. Súlya van. Hisszük azonban, hogy Isten minden szükségessel felvértez minket a küldetésünkhöz. Vágyunk, hogy ezzel az ézsaiási elszántsággal használjuk 2022-ben is tehetségünket, rátermettségünket, lelki ajándékainkat– mert nem azért kaptuk azokat, hogy elássuk, hanem hogy Isten országának építésében kamatoztassuk.

„Itt vagyok, engem küldj!” – mentornak vagy vezetőnek a fiatalok közé, kiscsoportba, közösségbe. Ehhez szeretnénk adni fejlesztési lehetőségeket.

„Itt vagyok, engem küldj!” – bajtársnak a munkatársak közé, hogy egymás hátát védve, egymást emelve álljunk bele a szolgálatba, tudva azt, hogy a test minden tagjára szükség van és elhanyagolhatatlan a helye, a jelenléte.

„Itt vagyok, engem küldj!” – követednek a barátaim, iskolatársaim, munkatársaim közé, hogy életvitelem Rád mutasson.

Ez az „Itt vagyok, engem küldj!” aktív lépéstételre hív. Arra bátorítunk, mint tagot, munkatársat, hogy írd fel magadnak, mi lesz a te konkrét lépésed ebben az évben? Hol akarod kamatoztatni a tehetséged? Miben szeretnél fejlődni? Hogyan szeretnéd betölteni a helyed? Mivel tudnád kimutatni a törődésedet? Hogy amikor az év végére érsz, elmondhasd: „Ezt és ezt vállaltam... köszönöm Uram, hogy erre küldtél, hogy megtettem a lépést, hogy elvállaltam és kitartottam benne.”

Tinitábor

2022. július 25–30.

ÉlesztŐ

2022. augusztus 9–13.

ÉlesztŐ after

2022. szeptember 23–25.

Munkatársi hétvége

2022. október 14–16.

Imaéjjel

2022. október 28–29.

Tinihétvége

2022. november 11–13.

Mentsd el a fenti dátumokat kedvenc naptáradba is!
Importálás Google naptárbaImportálás egyéb alkalmazásokba

Esemény Helyszín Időpont
Tinitábor 2022 Fireszke Gyermek-, Ifjúsági és Konferencia-központ, Bátorkeszi 2022. júl. 18–23.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle