firesz@firesz.sk

Aktuális események

Majd az Úr szavát hallottam, amint ezt kérdezi: Kit küldjek el, ki lesz a követünk? Én ezt mondtam: Itt vagyok, engem küldj! (Ézs 6,8)

Missziós szervezetként és egyénileg is, keresztyénként, követségben vagyunk, Isten követségében. Ebben szeretnénk megerősödni az évben.

„Itt vagyok, engem küldj!” – komoly kijelentés. Súlya van. Hisszük azonban, hogy Isten minden szükségessel felvértez minket a küldetésünkhöz. Vágyunk, hogy ezzel az ézsaiási elszántsággal használjuk 2022-ben is tehetségünket, rátermettségünket, lelki ajándékainkat– mert nem azért kaptuk azokat, hogy elássuk, hanem hogy Isten országának építésében kamatoztassuk.

„Itt vagyok, engem küldj!” – mentornak vagy vezetőnek a fiatalok közé, kiscsoportba, közösségbe. Ehhez szeretnénk adni fejlesztési lehetőségeket.

„Itt vagyok, engem küldj!” – bajtársnak a munkatársak közé, hogy egymás hátát védve, egymást emelve álljunk bele a szolgálatba, tudva azt, hogy a test minden tagjára szükség van és elhanyagolhatatlan a helye, a jelenléte.

„Itt vagyok, engem küldj!” – követednek a barátaim, iskolatársaim, munkatársaim közé, hogy életvitelem Rád mutasson.

Ez az „Itt vagyok, engem küldj!” aktív lépéstételre hív. Arra bátorítunk, mint tagot, munkatársat, hogy írd fel magadnak, mi lesz a te konkrét lépésed ebben az évben? Hol akarod kamatoztatni a tehetséged? Miben szeretnél fejlődni? Hogyan szeretnéd betölteni a helyed? Mivel tudnád kimutatni a törődésedet? Hogy amikor az év végére érsz, elmondhasd: „Ezt és ezt vállaltam... köszönöm Uram, hogy erre küldtél, hogy megtettem a lépést, hogy elvállaltam és kitartottam benne.”

Hamarosan feltöltjük a további eseményeket is.

Mentsd el a fenti dátumokat kedvenc naptáradba is!
Importálás Google naptárbaImportálás egyéb alkalmazásokba

Nincs esemény

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle