firesz@firesz.sk

Országos vezetőség

Az Országos Vezetőségbe a szervezet mindhárom területi egysége két-két képviselőt, valamint egy-egy kooptált lelkészt küld. Ezen kívül a munkacsoportok tagjai is küldenek egy-egy tanácskozási joggal rendelkező tagot. A jelenlegi vezetőség tagjai Bihari Zsófia, Feke Levente, Gáspár Dániel, Gyurcsis Júlia, Kis Lukács, Kiss Miklós, Molnár Éva, Molnár Zsófia, Orémus Péter, Süll Kinga, Szepessy Mátyás, Tóth Krisztián.

 

Az Országos Elnökség szervezetünk háromtagú egysége, melynek feladata a napi, operatív teendők és a szervezetünk tevékenységének koordinálása. Jelenleg a következő felállásban keressük Isten akaratát: Kiss Miklós elnök, Gyurcsis Júlia és Feke Levente alelnökök.

 

Kiss Miklós, elnök

A nevem Kiss Miklós (Miki), a Kelet-szlovákiai Örösben élek családommal: feleségemmel és három gyermekünkkel (meg egy kutyával, négy macskával és néhány egérrel :). Boldog férj, apa, református lelkész vagyok, aki szívesen tölt időt a természetben. A szeretteimen kívül közel áll hozzám a labdarúgás, a zene, a podcast-ok, és mostanában a motorok és a méhek is.

A gyermek- és ifimunkával tábori résztvevőként találkoztam először, majd később én is segítő, félvezető és vezető lettem. Most országos elnökként szolgálok. A Fireszben régi motorosnak számítok, de a munkatársaim ezt csak néha éreztetik velem. 🙂 Szeretek csapatban dolgozni, és szívesebben adok gólpasszt, mint gólt. Életem egyik meghatározó Igéjét egy gyerektáborban kaptam: “Tudjátok meg hát, hogy kedveltjévé választott az Úr…” (Zsolt 4,4)

Gyurcsis Júlia bemutatkozóját megtalálod a Duna Mente oldalán, Feke Leventéét pedig az Abaúj-Zemplén vezetőségének bemutatkozójában.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle