2015/4. vezetőségi gyűlés – Duna Mente – Fiatal Reformátusok Szövetsége

2015/4. vezetőségi gyűlés – Duna Mente

Egy rövid beszámoló a vezetőségiről

Somorján tartottuk az idei 4-ik vezetőségi gyűlésünket. A gyűlésen jelen volt: Bugyi Ágnes, Gyurcsis Júlia, Édes Zoltán, Süll Tamás és Kelemen Sándor. Senkár Szabina egy ideig skype-on tudott bekapcsolódni, Acsay Balázs nem tudott részt venni. A hely adottságaiból kifolyólag Kelemen Zsófia és Kelemen – szintén – Kristóf is bele-bele szólt a beszélgetésbe.

A kemencés pizza után – ezért is jó vezetőségi tagnak lenni és Somorján lakni – mindenki röviden beszámolt az élethelyzetéről. Utána imádkoztunk egymásért.

A megvitatott témáink közül néhányról, rövid határozattal, alább olvashatsz:

  1. Előző vezetőségi ülés folyományai. Van már elképzelésünk egy, a céljainkat kielégítő adatbázisról, hamarosan meg is valósítjuk. A szerepek tisztázása továbbra is téma volt (a vezetők frissített munkaköréről bővebben itt olvashatsz), beszéltünk például az iroda fontosságáról, a tagok illetve munkatársak mibenlétéről. Ezzel kapcsolatban várható a vezetőség részéről egy bővebb nyilatkozat. Az „Új stratégia” kapcsán a lokális célunk, hogy május végéig legyenek a témák véglegesítve.
  2. Tinihétvége. Köszönet Lukácsnak. Koordinátori beszámolója alapján beszélgettünk. Időztünk egy kicsit az anyagiakon. Kérdésként merült fel, hogy melyik tábor kinek mennyibe kerüljön, nem is olyan egyszerű a kérdés.
  1. Cursillo. Köszönjük az alkalom vezetőinek a szolgálatukat, részünkről pedig főleg Áginak a szervezést.
  2. SZMCS. Tomit lenyűgözte a cserkészek nevelési programja. A jövőben szeretnénk a cserkészekkel együttműködni, úgy látjuk, hogy jól kiegészítenénk egymást.
  3. Trinity Forum. A KEVE társaság egyik rendezvényéről beszélgettünk. A kidolgozott témákat jól fel tudnánk használni a mi régiónkban.
  4. Anyagiak. Hálásak voltunk az anyagiak stabilizálódásáért. Érezzük viszont, hogy sok tennivaló van még előttünk.
  5. Alkalmaink. Az illetékesek röviden beszámoltak az előttünk álló alkalmak szervezési hátteréről (Lélekzetvétel, Tinitábor, Csillagpont, BalatonNET).

 

Dióhéjban ennyi, ha bármi bővebben érdekel, keresd meg valamelyik vezetőségi tagot! Szívesen beszélgetünk Veled!

A következő vezetőségit 2015. június 19-én kb. 18.30-as kezdéssel, a komáromi irodánkban tartjuk.

Üdv!

Sanyi

Kelemen SanyiGyurcsis JúliaSüll TomiBugyi ÁgiÉdes Zoltán

Még senki nem szólt hozzá...