firesz@firesz.sk

Tinitábor 2010

Időpont:
2010. júl. 12–17.

Helyszín:
Felsőpatonyi református gyülekezet
Felsőpatony

Kedves Mindenki!

Mint tudjátok, egy nagyszerű lehetőség kínálkozik júl. 12-17-ig, hogy együtt legyünk, kikapcsolódjunk, barátokat szerezzünk és mindezt Isten közelében!

Felsőpatonyban, sátrakban, közvetlen a sportpálya mellett, aktív környezetben lelkileg - testileg feltöltődhetünk és olyan élményekkel gazdagodhatunk, amit nem fogtok elfelejteni! :)))

Ha 12-16 éves vagy, és kíváncsi vagy arra, hogy hogyan zajlanak a híres tinitáborok, miért emlegetik még évek múltán is őket, akkor jelentkezz emailen a csatolt jelentkezési íven júl.7-ig, hogy biztosítsd a helyed a táborban!

Ha Firesz tag vagy, akkor az amúgy is hihetetlenül olcsó árból még 10% kedvezményt kapsz! Sőt, ha olyan embert hozol magaddal (barátok, rokonok, ismerősök), aki még nem Firesz tag, akkor Te kapsz még 5% kedvezményt az árból (természetesen minden ember után 5% 😉 ). Ennél jobb nyári programot nem fogsz találni, hidd el! Ha még mindig gondolkodsz, had segítsek egy kis ízelítővel (hangfalakat be ;)):

 

u.i.: ha úgy gondolod, hogy már nem tartozol ebbe a korosztályba, akkor gondolkodj el egy percig, hogy ki az aki a környezetedben igen! Ha van ilyen, akkor küld el a mail címét nekem (acsay.balazs@gmail.com), hogy Ő is
megkaphassa ezt a nem mindennapi program lehetőséget tőlünk!

u.u.i: a jelentkezési kérdőívet töltsd ki és küld el nekem: acsay.balazs@gmail.com

Avatar

admin

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle