IMASAROK – Fiatal Reformátusok Szövetsége

IMASAROK

Imafelhő

A Firesz – Imasarok már hosszú évek óta működteti a vasárnap esti imaórát, ami 21 órától 22 óráig hív minket közös imára.

Az életünk a járvány kitörése óta megváltozott és a közösség fogalma is újraértékelődik. Szeretnénk az online térben is a lehető legmegfoghatóbb módon együtt lenni. Ezt szolgálja az imaóra új formája!

Hogyan működik majd? 🙂

Minden vasárnap este egy élő adást indítunk a Firesz – Duna Mente Facebook oldalán, pontban este kilenc órakor.
Itt konkrétan vezetve lesz az elcsendesedésünk, csak az élő adást kell követni. És ami szintén új és nagyszerű dolog, hogy ezt mindig két ember állítja majd össze, akik az imaórán jelen lesznek élőben is. Ők egy külön csatornán együtt imádkoznak, és az imaóra egy adott pontján egy közös élő imádságba lehet majd csatlakozni hozzájuk egy nagyon egyszerű módon, egy linkre kattintva (a technikai nehézségek elkerülése végett, ehhez az élő imához csak kb. 5 percig lesz majd lehetőség csatlakozni, az imaóra egy adott pontján, az utolsó 20 perc környékén. Aki lemarad, az következő héten reméljük jobban követi az élő adást 🙂 ).

Lehet imát kérni továbbra is a megszokott módon, csak új e-mail  címre küldve, az imakeres@firesz.sk-ra, vagy akár online élőben a két imádkozó embertől az élő videóban kommentelve (illetve mindenkitől, aki követi), vagy nekik privát Facebook üzenetben üzenve.

Hiszünk az ima erejében! 🙂 „Nagy ereje van az igaz ember buzgó könyörgésének!” (Jakab 5,16)

 


 

Röviden:

🙏 Az Imasarok megszokott vasárnapi imaórája új köntösben jelentkezik!

🕘 Minden vasárnap 21:00-kor élő adásban jelentkezünk a Firesz – Duna Mente Facebook oldalán.

📬 Imakérésedet küld el kommentben vagy privátban a két imádkozónak, ill. hét közben vasárnap este 20.00-ig az imakeres@firesz.sk címre.

👣 Te követsz, mi vezetünk 😉 Kövesd az élő adást, mi pedig vezetünk az imatémákban két munkatársunknak köszönhetően, akik egy külön csatornán együtt imádkoznak.

📎 21.30-21.40 körül megosztunk egy linket, amin keresztül csatlakozhatsz az imaóra végégig tartó élő online közösségi imába.

👤 Természetesen, ha személyes csendességre vágysz inkább, a vezetett ima tovább folytatódik a maga medrében 22.00-ig.

Még senki nem szólt hozzá...