firesz@firesz.sk
Avatar

… ha Téged választana vezetőségi taggá...

2015. november 3., kedd

Süll Tamás

Olvasási idő: kevesebb mint 3 perc

Te mit tennél…? Te min változtatnál…? Te mit erősítenél meg…?

… ha Téged választana vezetőségi taggá a Firesz – Duna Mente legközelebbi közgyűlése?

Ha nem szeretnél sok időt erre szánni, akkor kattints ide.

 

mit tennél

Ha hajlandó vagy áldozatot is hozni a Firesz – Duna Mente jövőéért, akkor olvass tovább.

Amint tudod, 2016-ban egy vezetőségi hely megürül a Firesz – Duna Mentében, ugyanis a jelenlegi elnök (jobban ismerve sülltomi néven 🙂 betölti azt az életkort, miután már nem vállalhat vezetőségi funkciót a Fireszben ("nem, még nem a kerek 40 🙂 " ). Ez a személyi változás várhatóan egy nagyobb változást hoz majd a szervezetünkben, hiszen Tomi hosszú éveken át vezette a szervezetet, és egy személyben volt ifjúsági lelkész, irodavezető, szervező, vezetőségi tag, elnök, főállású munkatárs, lelkes résztvevő. Bár nyilván nem tűnik el, mégis más ember (vagy emberek) kell, hogy betöltse azt, amit ő eddig csinált, és lehet, hogy új feladatköröket is kell kialakítani. Mindezen nagyon sokat gondolkozunk a jelenlegi vezetőségben, tervezünk, számolgatunk, hogy kivitelezhető legyen a jó folytatás.

De ahhoz, hogy a folytatás és a fejlődés továbbra is jó irányban haladjon, ezért szeretnénk jó időben teret adni a Te véleményednek is, hogy a közvéleményt is figyelembe véve tudjunk szükséges döntéseket hozni és előre tervezni.

A választásra tervek szerint 2016 tavaszán kerül sor a tavaszi munkatársi hétvégén, de már idén, az őszi munkatársi hétvégén szeretnénk közösen gondolkodni, tervezni ezt. Többek között egy működési stratégiát fogunk frissíteni, ahol megpróbáljuk „papírra fektetni” minden szükséges elemét (feladatkörök, projektek, stb.) annak, hogy jól működjön az ifjúsági misszió. Ezért nagyon jó lenne, ha Te is eljönnél, és részt tudnál venni rajta. Az alkalom részletes programját és tudnivalókat itt megtalálhatod.

Hogy világos legyen a kép: a vezetőség 5 tagból áll. A közgyűlés (azaz minden szavazati joggal bíró tag, aki jelen lesz a közgyűlésen) egy vezetőségi tagot fog választani, és azt követően a vezetőség választ maga közül egy új elnököt. Ezen kívül a vezetőség dönt majd arról, hogy milyen módon legyenek betöltve és kivitelezve az esetleges fizetett munkatársak.

De addig is már szeretnénk tudni a véleményedet, ami nagyon fontos és sokat számít nekünk! Ezért kérünk, töltsd ki most ezt.

Nagyon köszönjük, hogy ilyen áldozatkész vagy!

Szeretettel: a Firesz – Duna Mente vezetősége

Avatar
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle