firesz@firesz.sk
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Februári beszámoló

2019. április 3., szerda

Duna Mente

Olvasási idő: kevesebb mint 3 perc

2019. február 24., 14.00-18.00, Marcelháza

Az év második rendes (nem online :)) vezetőségi ülését Marcelházán tartottuk. Az ülésen több vendég is jelen volt a vezetőségen és Júlián kívül: Záhorszky Zsuzsóka, Édes Bence és Édes Zoltán (utóbbiak egy rövid ideig).

A megbeszélnivalók sorát ismét azzal nyitottuk, hogy átnéztük azokat a dolgokat, amikben megállapodtunk az előző ülésen. Tisztáztuk, hogy ki megy közülünk a lelkészértekezletre, milyen anyagot viszünk oda. Örvendetes hírként elindult a tinitábor szervezése, Zsuzsóka – a tábor főkoordinátora – vezetésével már javában zajlik a helyszín keresése.

Még előző év végén megállapodtunk abban, hogy jó lenne dátum szerint összeszedni azokat a dolgokat, amelyek a vezetőség felelőssége egy adott naptári éven belül. Ez segítség lesz majd számunkra, hogy semmilyen fontos dologról ne feledkezzünk meg, illetve az utánunk következő új vezetőségnek is ez egy hasznos anyag lehet. Nekifogtunk tehát összeszedni ezeket a fontos dolgokat, teendőket, határidőket. A végleges formába öntés is megtörténik majd a következő ülések valamelyikén.

Miközben a kávé és a trubičky lassan elfogyott az asztalon, áteveztünk a következő nagy témára: a tavaszi munkatársi hétvége. Mikor, milyen céllal, mit csináljunk a hétvégén.

Végül a költségvetés fényében újra a fizetésekről volt szó, előjött egy lehetőség is: új irodahelyiségre a TANDEM irodája mellett. Erre már kaptunk is egy előzetes árajánlatot, amit megnéztünk. Szintén az anyagi lehetőségeinkről beszéltünk, milyen plusz költségekkel járna, milyen érvek szólnak ellene, mellette. A telekommunikációs költségeinket sikerült jelentősen csökkenteni a ZKSM-nek köszönhetően.

Az ülést imával zártuk. A nyitott kérdések lezárása érdekében ismét egy Skype konferenciabeszélgetésről határoztunk.

2019. február 28., 18.00 - Skype

Jelenlévők: János, Júlia, Veroni, Veronka, Zoleeka, Andris

A  Skype megbeszélés nem volt hosszú, viszont annál effektívebb 🙂

Sikerült lezárni a fizetések témakörét, a munkatársi hétvége véglegesítése is jó irányban haladt (annak ellenére, hogy János végül betegség miatt kimaradt a szervezés nagy részéből... a többiek beugrottak!:)).

És döntés született az irodával kapcsolatban is! Új, kéttermes irodahelyiségbe költözünk!!! 🙂 Bízunk benne, hogy Isten megáldja ezt a döntésünket is, és sok áldásban lehet részünk az új helyen is, és jókedvvel dolgozhat majd ott mindenki! Az ima a megbeszélés végén nem maradt el akkor sem.

 

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle