firesz@firesz.sk

Vízparti élménynap

Időpont:
2023. jún. 10.

Helyszín:
Nagybodak
Bodíky

Beszámoló

Reggel elindultunk Bodakra, egy nagyon kedves, barátságos lánnyal, Andival. Már akkor nagyon szimpatikus volt az egész, de mikor megérkeztünk, tudtam, hogy csodálatos élményekkel és ismeretekkel fogok gazdagodni. Regisztráció után Istent dicsérő dalokat énekeltünk, amikkel azonnal meghoztuk a hangulatot. Ezután felolvastak nekünk egypár részletet a Bibliából, amik nagyon tanulságosak voltak, és megpróbáltuk a nap folyamán ezeket a hasznos tanácsokat elsajátítani.

Szétosztottak minket három csapatra. Az én csapatom először játszott az udvaron, már ott lehetett barátságokat kialakítani. Imádom ebben az egészben, hogy csodás, jószívű emberekkel vagyok körülvéve, akikkel jókat lehet játszani, szórakozni, és egyszerűen imádok a társaságukban lenni. Ezután mentünk a focipályára, ahol lenyugodott a lelkünk. Figyeltük a természet erejét, és hálát adtunk annak, hogy Isten ezt megteremtette nekünk. Beszéltünk a lelki nehézségeinkről, majd mókásan és hálásan távoztunk a helyről. Jött a nap fénypontja, a csónakázás. Már az odavezető sétáláskor átérezhettük a természet és Isten erejét. Bepattantunk a csónakokba, és amennyi erőnk volt, mindet belefektettük az evezésbe. A vízen lenyugodtunk, elcsendesedtünk pár percre, és átéltük a pillanatot. Miután visszasétáltunk a kultúrházhoz, falatoztunk egy picit, majd megbeszéltük a nap tanulságait, élményeit, összességében egy záró beszélgetést tartottunk a napról.

Zenéltünk még egyet-kettőt, s dicsőítés után elbúcsúztunk egymástól. Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen környezetben, ilyen csodás emberekkel eltölthettem egy napot, és biztos vagyok benne, hogy egy emlékezetes nap marad számomra örökké!

Antala Sofia

***

Meghívunk, hogy vízre lépj. Meghívunk, hogy átéld Isten szeretetét. Gyere, mozdulj ki, hogy biztonságos körülmények között, de új élményeket megtapasztalva evezzünk egyet!
Az számít igazán, amit Istennel élsz át!
Találkozzunk újra! Találkozzunk először!

⏰️ Időpont: 2023. június 10. (szombat)
🏠 Helyszín: Nagybodak
👶 Korosztály: 12-18 év
🎫 Részvételi díj: 10 €
⌛  Regisztrációs határidő: 2023. június 4.

Amit mindenképp hozz magaddal:
🌭 Ez alkalommal kérünk, hogy hozz magaddal valamit, amit ebédre eszel majd.
⛈️ Rossz idő esetére esőkabátot (ne esernyőt).

További fontos információkért kövessetek minket Facebookon, Instagramon, vagy keressetek a tabor@firesz.sk e-mailcímen!

Az esemény támogatója:
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle