firesz@firesz.sk

Vasárnapi imaóra – 2013. január 27. – Kiégni, ragaszkodni, felüdülni

Időpont:
2013. jan. 27.


Kedves Imasarkasok,
"Mert egyszerre feléledünk, ha ti szilárdon álltok az Úrban"

A gyülekezeteinkben és otthon olyan embereket látunk, akik mindennap dolgoznak, rohannak, próbálják jól végezni a munkájukat és a családjukért is mindent megtesznek. A hívő közösségekben az emberek emellett próbálnak szolgálni, és hasznosnak lenni az emberek számára és Isten számára is. És olyan sokszor ezek az emberek már nem bírnak, kiégne, csalódnak, elszomorodnak.
És akkor mindezek az emberek ( a szüleink, lelkészeink, barátaink, gyülekezeti tagok) látnak minket, és vajon azt mondják-e, de jó, hogy itt van, hogy számíthatok rá, hogy van ideje rám, hogy látja amire szükségem van.
Különösen a keresztyén közösségekben, gyülekezetekben már kimerültek az idősek, sokszor nincs erejük folytatni a munkát a vezetőknek sem, de ha látnak Téged és benned Krisztust nem üdülnek-e fel?
Jó lenne ha imádkoznánk, hogy minden szituációban tudjunk ragaszkodni Istenhez....
ha imádkoznánk a kimerült, kiégett gyülekezeteinkért ......
ha imádkoznánk, hogy mutassa meg az Úr, hogy te hol tudsz és miben tudsz felüdülés lenni ....

Sok embernek körülöttünk van szüksége felüdülésre ..... hagyjuk hogy Isten vezessen minket

Sok szeretettel, Eszter

Ui: a szokásos…

3 perc: az élesztŐ végén elhangzott kérés alapján: szánjunk heti három percet az Ipolyságtól Nagykaposig húzódó területen élő emberekért. Mindazokra, akik szintén vágynak az élő Igére, élő közösségre, jóra vivő változásra maguk körül, nem csak pangásra és reménytelenségre. Azokra, akiknek az Úr szintén teljes életet szán, minden emberi nehézség, szociális és jogi helyzet ellenében. Legyen reménységük, hitük és szeretet, amely mindent legyőz.

Tegyük ki a gyapjút, imádkozzunk két éven keresztül heti három percet ezért a területért, ezekért az embereket és nagy hittel várjuk, lessük, örüljünk, mit fog az Úr elindítani! Mert számára semmi sem lehetetlen!

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle