firesz@firesz.sk

Vasárnapi imaóra – 2012. június 17.

Időpont:
2012. jún. 17.


Vasárnapi imaóra témája: Légy azzá, akivé elhívott a Teremtő!

 

Isten a teremtés csúcsaként megteremtette az embert, és végül azt mondta, „igen jó“. Embernek teremtett minket! Mégis olyan sokszor nem élünk ezzel a lehetőséggel. Fölösleges álarcokkal fedjük be az arcunkat. Önerőnkből próbálunk szentül élni, és ennek csak az az eredménye, hogy szenteskedünk, és nem emberként élünk.

Üljél le egy picit Istennel beszélgetni. Kérdezd meg, kinek akar Téged látni. Ne félj azzá lenni, akivé Isten hívott el. Isten embernek teremtett Téged, mert azt akarja, hogy emberként élj. Isten szabadságra és nem szabadosságra hívott el bennünket. A határt e kettő között mi magunk nem mindig látjuk, éppen ezért jó Isten hatásköréből figyelni a világot. Légy azzá az emberré, akivé elhívott a Teremtő! Mindenkit külön külön formált meg. Mindannyian egyediek vagyunk. Indulj együtt az ÚRral felkutatni önmagadat!

„Az ember olyan csodálatos lény, hogy sohasem lehet felsorolni egy szuszra valamennyi értékes tulajdonságát, és minél alaposabban szemügyre veszed, annál több új, érdekes sajátosságot fedezel fel benne, vége-hossza sem lenne, ha mind le akarnád írni.“
(Nyikolaj Vasziljevics Gogol)

Szeretettel, Krisztina

 

Imakérések:

- Imádkozzunk a munkatársi hétvégéért, hogy Isten adjon sok bölcsességet, adjon vezetést, kitartást és jó gondolatokat, ötleteket a szervezőknek!
- Hála az anyagi támogatásért az Élesztő Országos Ifjúsági Találkozóra!
- Ne feledkezzünk meg a vizsgázó, felvételiző fiatalokról sem!! http://www.doodle.com/85qkmgwigd6thqkb

Áldás Mindannyiotokkal!
Imasarok szolgálói nevében, Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle