firesz@firesz.sk

Vasárnapi imaóra – 2012. december 9. – Krisztusban győztesek

Időpont:
2012. dec. 9.


Sziasztok imádkozók! 🙂

Mostanában azt a kérdést szoktam feltenni magamnak, hogy mindent amit teszek, Istennek csinálom-e? Szeretném Istent mindenbe bele vonni és Neki hálát adni egy- egy megharcolt küzdelemért. Igen, egy harcban nagyon nehéz, de hiszem ha az Úr mellett kitartunk, akkor mindenkor diadalra vezet minket. "Hála Istennek, aki mindenkor diadalra vezet minket Krisztusban, és az Ő ismeretének illatát minden helyen megjelenteti mi általunk." (2Kor 2,14).
Jó lenne minden napot úgy kezdeni, hogy átadom Neked Uram és nem akarok már aggódni, mindent amit teszek neked csinálom és legyen a Te dicsőségedre.
Amikor arra figyelek hogy az Úr mit kér tőlem akkor nem nézek a problémákra, észre veszek másokat, hogy mennyire szükségük van az Úr szeretetére, amit rajtam keresztül át tud adni. Ha magamra nézek, az kész katasztrófa 😀
Annyi mindennek kellene megfelelni a világban, ahol sokszor csak azt kapjuk, hogy nem vagy elég jó, még gyúrjál rá...még...még....és csak azt vesszük észre hogy nincs erőnk és elment a kedvünk is. Hogy a dolgainkban Isten diadalra tudjon vezetni, nagyon fontos, hogy az Úrban teljesen megbízzunk és átadjuk Neki a dolgainkat:
"Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj" (Péld 3,5)!
Rájöttem, ha az Úr Jézusra nézek és az egész napomat Neki adom, akkor már bárhogy is alakul, tudok örülni és hálát adni akár kis dolgokért is. Sokszor akarta már az ördög elhitetni velem hogy semmire sem vagyok képes.
De Jézus azért halt meg a kereszten, hogy életünk legyen és nem egy haldokló életet szeretne, hogy éljünk, hanem egy teljes életet Vele.
Legyünk jó illat ebben a világban!
Imádkozzunk
  • Hogy tudjunk hittel a dolgokra ránézni, hogy tudjuk a napjainkat is teljesen oda adni Neki.
  • Hogy Neki tegyünk mindent amit teszünk és Neki akarjunk első sorban megfelelni.
  • "És valamit tesztek, lélekből cselekedjétek, mint az Úrnak és nem embereknek" (Kol 3,23).
  • Hogy tudjunk Őbenne erősek lenni és megállni.
  • Hogy tudjunk azért hálát adni amink van és hogy ne irigykedjünk másokra.
  • Hogy tudjunk másokat szeretni, azokat is, akik minket nem bírnak, útálnak....

Szeretettel Krüger Emese
Ne felejtsük!!!3 perc: az élesztŐ végén elhangzott kérés alapján: szánjunk heti három percet az Ipolyságtól Nagykaposig húzódó területen élő emberekért. Mindazokra, akik szintén vágynak az élő Igére, élő közösségre, jóra vivő változásra maguk körül, nem csak pangásra és reménytelenségre. Azokra, akiknek az Úr szintén teljes életet szán, minden emberi nehézség, szociális és jogi helyzet ellenében. Legyen reménységük, hitük és szeretet, amely mindent legyőz.Tegyük ki a gyapjút, imádkozzunk két éven keresztül heti három percet ezért a területért, ezekért az embereket és nagy hittel várjuk, lessük, örüljünk, mit fog az Úr elindítani! Mert számára semmi sem lehetetlen!

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle