firesz@firesz.sk

Vasárnapi imaóra – 2012. december 16.

Időpont:
2012. dec. 16.


Na sziasztok!
Ezúttal, ádvent 3. vasárnapján, imádkozzunk azért, hogy minden ember életében az igazi emberi, testvéri értékek vegyék át a szerepüket és ne uralkodjanak el rajtunk a világi értékek - minden, ami tárgybeli, "szépség"-beli dolog.
Hogy ápolni tudjuk egymás lelkét és kedvét.
Továbbá visszagondolni arra, mit jelenthetett az ÁDVENT még a nagyszüleink korában, és próbálni ily' módon megélni magát az ádventet, és a Fiúra való várakozást, az Ő érkezését.
Figyeljünk egymásra!
Áldott hetet, puszi:
Annamari =)
azaz az Imasarok csapata nevében: Molnár Annamari

Emlékeztetőül...

3 perc: az élesztŐ végén elhangzott kérés alapján: szánjunk heti három percet az Ipolyságtól Nagykaposig húzódó területen élő emberekért. Mindazokra, akik szintén vágynak az élő Igére, élő közösségre, jóra vivő változásra maguk körül, nem csak pangásra és reménytelenségre. Azokra, akiknek az Úr szintén teljes életet szán, minden emberi nehézség, szociális és jogi helyzet ellenében. Legyen reménységük, hitük és szeretet, amely mindent legyőz.

Tegyük ki a gyapjút, imádkozzunk két éven keresztül heti három percet ezért a területért, ezekért az embereket és nagy hittel várjuk, lessük, örüljünk, mit fog az Úr elindítani! Mert számára semmi sem lehetetlen!

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle