firesz@firesz.sk

Tinitábor 2024 – HiszekEgy

Időpont:
2024. aug. 11–17.

Helyszín:
Vágegyháza–Alsózáros
Kostolná-Záriečie

HiszekEgy…

Kiben? Miben? És miért? Ha vannak kérdéseid Istennel és a hittel kapcsolatban, keressük meg együtt a válaszokat! Ha vannak kételyeid, ne szégyelld, csak figyelj: Isten szeretné jobban megmutatni magát Neked! Ezért hívunk és várunk a tinitáborba!

Ha tini vagy, ha szeretsz közösségben lenni, ha szeretnél Istenről még többet hallani, akkor ez a tábor neked szól! Ne maradj le a nyár legizgalmasabb hetéről. Mi már nagyon várjuk a találkozást!

Korosztály: 13–18 év

Szülők: Hogy miért küldje gyermekét pont ebbe a táborba?
Mert a vezetők olyan fiatalok, akik keresztyén értékrend szerint igyekeznek élni az életüket, és vallják, hogy Istenben szilárd alapot találtak életüknek. Szeretnénk megmutatni a fiataloknak, hogy a Biblia üzenete 2024-ben is releváns. Mert a Firesz egy olyan közeget biztosít a tinik számára, ahol az Ön gyermeke is bátran kiléphet a komfortzónájából és biztonságos környezetben kockázatok nélkül feszegetheti a határait – miközben életre szóló élményekkel gazdagodik.

Tinik: Tudni szeretnéd, mi mindenre számíthatsz?
Biztos, hogy lesz sok játék, nevetés, beszélgetés, egymásra és Istenre figyelés. Szeretünk együtt énekelni, számháborúzni, métázni, sportolni, túrázni, egymást megismerni. A vezetők jó fejek, és csak néhány évvel idősebbek, szóval még tisztán emlékeznek rá, hogy milyen volt tininek lenni. Ha szeretnél új ismerősöket szerezni vagy azt sem tudod, hogy azt hogy kell csinálni, akkor itt a helyed – innen senki nem megy haza barátok nélkül!

Regisztrálok!

A regisztrációhoz először egy fiókot kell létrehozni a résztvevő adatinak megadásával, ezután válik láthatóvá a jelentkezés a Tinitáborba. A létrehozott fiókba újra bejelentkezve lehetséges lesz a regisztráció bármelyik későbbi Firesz-alkalomra is a személyes adatok újbóli megadása nélkül.


💵 Részvételi díj

  • A regisztráció július 1-től augusztus 1-ig tart:
    • kőépületben és faházakban: 135 €
    • sátorban: 115 €

A részvételi díj tartalmazza a 6 napi szállást, valamint napi 3-szori étkezést. Firesz – Duna Mente-tagok 10%-os, testvérek 25%-os kedvezménnyel vehetnek részt a táborban. A regisztráció véglegesítéséhez a jelentkezést követő 3 napon belül meg kell érkeznie hozzánk legalább a tábordíj felének. A sátrazáshoz mindenki saját magának biztosítja a felszerelést.

A tábor tényleges egy főre eső szervezési költsége meghaladja a 180 €-t, melyet támogatóink segítségével sikerült lecsökkenteni. Amennyiben módukban áll további fiatalok táborozását támogatni, adományaikat köszönettel fogadjuk.

⚠ Amennyiben a részvételi díj gondot okoz, kérünk, a regisztrációnál bátran jelöld be a „Támogatást kérek” négyzetet, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Regisztrálok!

A regisztrációhoz először egy fiókot kell létrehozni a résztvevő adatinak megadásával, ezután válik láthatóvá a jelentkezés a Tinitáborba. A létrehozott fiókba újra bejelentkezve lehetséges lesz a regisztráció bármelyik későbbi Firesz-alkalomra is a személyes adatok újbóli megadása nélkül.

 

🚌 Utazás

Amennyiben igény mutatkozik rá, a helyszínre buszt indítunk Komárom irányából előre láthatólag fejenként 20-25 €-ért. Az igényt a regisztrációs felületen tudod jelezni a Hogyan érkezel? mező kitöltésével. A busz útvonalát a jelentkezőkhöz igyekszünk igazítani majd.

👕 Tinitábor merch

A regisztrációnál jelezheted, ha szeretnél tinitáboros pólót vásárolni, és ezzel is támogatni az alkalom megvalósulását. A póló ára az igénylések függvényében változhat, de várhatóan 15 € körül alakul majd.

Visszamondási feltételek

A befizetett részvételi díjat a korlátozott férőhelyek miatt nem áll módunkban visszafizetni, viszont ha valamilyen okból nem tudnál eljönni, küldd el az egyik barátodat magad helyett. Ez alól kivétel, ha:

  • a rendezvény elmarad – ebben az esetben a teljes részvételi díjat visszatérítjük,
  • a résztvevő betegség miatt nem tud részt venni, és ezt orvosi igazolással tudja bizonyítani – ebben az esetben a befizetett részvételi díj 50%-át tudjuk visszatéríteni.

További információkért kövessetek minket FacebookonInstagramon, vagy keressetek a tabor@firesz.sk e-mail címen.

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle