firesz@firesz.sk

The Trinity Forum

Időpont:
2016. márc. 12.

Helyszín:
Aranyhal Panzió
Csallóközaranyos

Sajnálattal jelezzük, hogy a tervezett felvidéki március 12-i Trinity forum a kevés jelentkező létszám miatt elmarad, illetve elnapoljuk egy őszi időpontra, amit időben egyeztetünk és kitűzünk.
Köszönjük  az érdeklődést és megértést, remélve a második próbálkozásnál létrejön.Természetesen azoknak, akik már befizették a részvételi összeget, azoknak jelzésükre az összeget visszaszolgáltatjuk, illetve megőrizzük a következő alkalomig.


 

Alapinformációk a Trinty fórumról:

Egy új megközelítésű alkalomra, The Trinity Forumra hívjuk azon felnőtt fiatalokat és felnőtteket, akik szeretnek olvasni, gondolkodni, és közösen megvitatni azokat! Az alkalmat a magyarországi KEVE – Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának köszönhetően és közösen szervezzük.

TTF Slider infos

A „falak nélküli akadémiaként” is emlegetett The Trinity Forum (TTF) 1991-ben jött létre Amerikában. A fórum abban kíván segíteni, hogy a vezető pozícióban lévők a közéletben vállalt szerepük és személyes életük kulcskérdéseit a hit kontextusában vegyék szemügyre. A fórumok alapját rendkívüli intellektuális gondossággal összeállított olvasmánygyűjtemények, úgynevezett curriculumok képezik, melyek a történelem kiemelkedő személyiségeinek, gondolkodóinak, íróinak, vallási vezetőinek gondolatait gyűjtik össze különböző témák körül. A KEVE – Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága 2004-ben kezdte meg a magyarországi fórumok szervezését, illetve a Harmat Kiadóval közösen a magyar nyelvű curriculumok kiadását. Az eddig megjelent kötetek: „Az Élet vállalkozása”, „Amikor senki sem lát”, „Eligazodni a zűrzavarban”, „Csak ne általam”, „Úton”.

A fórumok stílusa: A TTF a tanulás kollegiális megközelítését választotta, így a fórumokon „mindenki tanár és diák is egy személyben". A fórumbeszélgetések tartalmas eszmecserék, amelyek morális, etikai, világszemléleti viták lehetőségét kínálják az egyenrangú résztvevők számára. A történetek feldolgozása - ami nem „helyes” és „helytelen” vélemények ütköztetése - közösen történik a kiválóan megszerkesztett tananyag és a felkészült moderátorok segítségével. A leggyakoribb fórumtípus a Vezetők fóruma - általában 20-30 résztvevővel -, ahol a vezetésben, vagy a vezetőkkel közös munkában már tapasztalattal rendelkezők tanulnak együtt.

„Jó volna, ha lenne egy üzleti iskola, ahol olyan dolgokat lehetne tanulni, amelyeket nem tanítanak az üzleti iskolákban.” Charles Handy

 

Az első alkalom Curriculuma: "AMIKOR SENKI SEM LÁT" (nézze meg a TARTALMAT)

Moderátorok: Dr. Tomka János, Bernhardt Dóra, Győri Tamás

A választott Curriculumot nyomtatott formában eljuttatjuk  a jelentkezőkhöz, hogy azt előtte elolvashassák, valamint előre jelezzük, mely szemelvények kerülnek belőle közös olvasásra és megvitatásra.

Részvételi díj: 17,- Eur/fő (Firesz - Duna Mente tagoknak kedvezményesen 15,- Eur) - A részvételi díj magában foglalja az Curriculum anyag nyomtatott példány előállítási költségeit, az ebéd és a kávészünetek költségeit. Early Bird kedvezmény: 2016. január 31-ig beérkező jelentkezés és előleg befizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból!

A jelentkezése az előleg (5,- Eur), vagy az egész összeg (17,- Eur) átutalásával válik véglegessé.

Számlaszám:

IBAN: SK4609000000000213254063 (megjegyzésbe kérjük feltüntetni „Név és Trinity Forum), vagy személyesen is befizetheti az irodánkban (Župná ulica/Megye utca 14. 94501 Komárno/Révkomárom Tel.: 0907/454-405) A részvételi díj maradékát a helyszínen lehet befizetni, készpénzben (bankkártyás fizetésre sajnos nincs mód).

 

Helyszín: Pension ARANYHAL

Javasolt öltözködés: laza üzleti viselet

További információ: Süll Tamás, koordinátor (00421-907/444-344)

 

PROGRAM

Érkezés, regisztráció*                                   8:20– 8:45

Fórumbeszélgetés I.                                     9:00–10:30

Kávészünet                                                       10:30–10:50

Fórumbeszélgetés II.                                    10:50–12:20

Ebéd                                                                    12:20–14:00

Fórumbeszélgetés III.                                   14:00–15:30

Kávészünet                                                       15:30–15:50

Fórumbeszélgetés IV.                                  15:50–17:00

 

Kedvezménykérés vagy támogatás felajánlása esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben!

Az olvasmányok TARTALMA:

Trinity Forum - Tartalom

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle