firesz@firesz.sk

Téli tábor – Credo II.

Időpont:
2012. febr. 02–05.

Helyszín:
Betlehem Missziós Központ
Jóka

Ilyen volt...

 

Már nagyon vártam a téli tematikus tábort, pusztán azért, mert múlt éven óriási élmény volt. Kíváncsi voltam, hogy fognak-e rám emlékezni az emberek, milyen lesz a hangulat, és lesz-e részem mély lelki élményben. Röviden összefoglalva, nem csalódtam. Sokan úgy bántak velem, mintha a tábor előtt egy nappal láttuk volna egymást utoljára, és ez nagyban hozzátett ahhoz, hogy ne érezzem magam annyira kívülállónak. (A beszámoló a képek alatt folytatódik...)

Bevallom, idén az előadások nem voltak könnyűek, de sokat adtak, és nagyon sokat fejlődtem a reggeli áhítatok és a kiscsoportos beszélgetések által is. A tábor légköre is nagyon kellemes volt. Fölösleges lenne sorolnom az összes jót, amit kaptam, de két dolgot kiemelnék. Az első az egy beszélgetés volt, mely testvérem, Édes Dezső és közöttem folyt (beszélgetés, hát… ő mesélt, mi meg hallgattunk J). Akkor nagyon sok gyakorlati példát hallottam arról, mit is jelent keresztényként élni. Nagyon hálás vagyok az Istennek ezért a lehetőségért. A második pedig a szombat esti Istentisztelet. Amikor leültünk a szőnyegekre, és megnéztem a társaságot, éreztem, hogy igaz, amit az Írás a közösségről ír.

Nem tartom fontosnak részletezni az érzéseket és az élményeket, melyeket átéltem, mert aki ott volt, annak eszébe jut, aki meg nem, az jöjjön el, és át fogja élni. A tábor kiváló volt, és az itt megélt lelki élmények velem maradnak az életem végéig.

Köszönöm!

Pepík

Az előzetes kisfilmek:

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle