firesz@firesz.sk

Tanítványképzés 2016/17 I.alkalom

Időpont:
2016. szept. 23–25.

Helyszín:
Betlehem Missziós Központ
Jóka

Jézus alapjába véve tanítványképzést tartott. Maga mellé vett 12 fiatalembert. Aláhúznám a fiatal szót... sok Bibliakutató úgy tartja, hogy 20 körüliek voltak vagy még 20 alatt!!! Ellentétben a festményekkel... és ez eléggé összezavarhat minket.

Tehát van 12 fiatalember mellette, akiket tanít, akiknek gyakorlati tanácsokat ad, akiknek megmutatja mit hogyan kell csinálni. Akiket kettesével kiküld, hogy gyakoroljanak, aztán meg is beszéli velük, hogy mi történt.

Mire Jézus elvégezte a földi szolgálatát, kitanított 12 embert, akik aztán továbbadtak mindent, amit Ő tanított nekik. Mindazt, amit Ő egyedül csinált, most már 12 ember csinálta – ez a multiplikáció. Sőt! Azt mondja Jézus, hogy jobb nekünk, ha Ő elmegy, mert elküldheti a Szentlelket, aki által még nagyobb dolgokat tudunk tenni, mint Ő maga.

Bizony, bizony mondom néktek: Aki hisz én bennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, a melyeket én cselekeszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál; mert én az én Atyámhoz megyek. (Jn 14,12) ... na ehhez mit szólsz?

exodus_poster_web

Most egy új és izgalmas alkalomra hívunk, együtt az észak-írországi EXODUS csoporttal!

Ez a 4 hétvégéből álló tanítványképzés minden olyan 18 éven felüli fiatalnak szól, aki szeretne kilépni, mélyebbre nézni, új lehetőségeket kipróbálni. Azért jött létre, hogy gyakorlati segítséget, útmutatást, bíztatást adjon Neked Jézus követésében, ill. a szolgálathoz.

Időpontok:
2016. szeptember 23-25.
2016. november 18-19.
2017. február 24-26.
2017. május vagy június ... még pontosítjuk

FIGYELEM!!! Az alkalmak egymásra épülnek, ezért fontos, hogy mindegyiken részt tudj venni!

Az első hétvége részvételi díja: 24,- eur
Firesz - Duna Mente tagság: 10% kedvezmény

Regisztráció szeptember 19-ig!!
https://reg.firesz.sk/

Egy új regisztrációs rendszerünk van! Ezért, ha még nincs fiókod, akkor először azt kell kialakítanod, és utána tudsz jelentkezni!
Ha már van fiókod (pl. ha ott voltál az idei ÉlesztŐ-n, akkor már ezen a rendszeren keresztül jelentkeztél), akkor a felhasználóneved és jelszavad segítségével jutsz be a jelentkezési űrlaphoz.

Jelöld vissza Facebook-on is, hogy ott leszel...

A tanítás angol nyelven folyik, de biztosítunk tolmácsokat is.

 

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle