firesz@firesz.sk

Őszi tinihétvége

Időpont:
2016. nov. 4–6.

Helyszín:
Betlehem Missziós Központ
Jóka

Az őszi Tinihétvégére Jókán került sor, 2016. november 4–6. között „A kereszt örökösei” címmel. Ez alkalommal mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy a neki legmegfelelőbb módon gyarapíthassa Bibliai ismereteit.

Aszerint, hogy mennyire ismerjük már ki magunkat a Bibliában, csoportokra osztódtunk, és belevetettünk magunkat a témába. Darabokra szedtük, hogy kik is a kereszt örökösei, hogy lehetünk azok, és ez mit jelent számunkra. Utolsó este az egyik vezető foglalta össze a hétvégén hallottakat. A vezetők az imaszobában vártak azokra, akiket megérintett a téma, vagy akik szerettek volna egy kicsit elvonulni, és kettesben imádkozni. A banda lehetővé tette, hogy aki inkább énekléssel szeretné dicsőíteni Istent, azt közösségben is megtehesse. De ha továbbra is maradtak kérdéseink, vagy csak szükségünk volt egy beszélgetésre, bátran fordulhattunk a vezetőkhöz de akár egy barátunkhoz is.

A napközbeni programok változatosak voltak, és erősen közösség kovácsoló erejük volt. Az egész hétvégét átitatta Isten jelenléte, ami egy újabb adag erőlöketet adott az előttünk lévő napok nehézségeinek a leküzdéséhez.

Számomra az utolsó este volt a legemlékezetesebb. Az előadás pont ott és pont úgy fogott meg, ahogy kellett. Az imaszobában letisztázódtak bennem az érzések és az a sok dolog, amit az alkalomtól kaptam. És ezután a beszélgetés a szobán, ahol még megoszthattuk egymással a gondolatainkat, feltette az i-re a pontot.

Győri Detti

tinihetvege_nov2016_poster_web

 

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle