firesz@firesz.sk

Őszi munkatársi hétvége

Időpont:
2016. okt. 28–30.

Helyszín:
Betlehem Missziós Központ
Jóka

2016. október 28-30. között került sor a Firesz – Duna Mente őszi Munkatársi hétvégéjére Jókán, a Betlehem Missziós Központban. Az együtt töltött hétvége programja nagyon sokszínű volt,  az elmúlt év értékelését, az előttünk álló új év tervezését, és rendkívüli közgyűlést foglalta magába. Nem maradt el a visszatekintés, a hálaadás, dicsőítés és bizonyságtétel sem, és sikerült időt szakítani a személyes beszélgetésekre, közös imádkozásra is.

A témával kapcsolatban az éves programterv elkészítése mellett nagy hangsúlyt kapott a közgyűlés is, hiszen a vezetőségben nemrégiben megüresedett két helyre kerestük azt a két személyt, akik kellő motiváltsággal és elkötelezettséggel fogják betölteni ezt a szolgálati lehetőséget.

A gyűlést Kelemen Sándor, a Firesz – Duna Mente elnöke nyitotta meg, majd a jegyzőkönyv írójának, és a hitelesítők személyének megállapítását követően sor került a jelölésekre, majd a jelöltek visszajelzését követően a titkos szavazás eredményeképpen fény derült az új vezetőségi tagok kilétére. Ezúton is sok szeretettel és örömmel köszöntjük a fedélzeten Édes Zsófit, és Chrén Veronit, a vezetőség két új tagját, akik a novemberi vezetőségi ülésen már teljes vállszélességgel lehetnek jelen.

A gyűlés további részében a Barsi Egyházmegyében megvalósuló alkalmakat, az ottani szervezeti egység aktivitásának támogatását, szolgálatuk elősegítését, valamint az országos vezetőségben vállalt képviselői szerepeket tárgyaltuk. Ez utóbbi ügyével a vezetőség foglalkozik majd részletesebben.

A gyűlés zárása, és az új vezetőségi tagok köszöntése után a csapat együtt adott hálát az elvégzett munkáért, és azokért, akik idejüket és energiájukat odaszánva tevékenykednek a szervezetben.

A hétvégét a helyi gyülekezet istentiszteletén zártuk, ahol együtt úrvacsorázhattunk a gyülekezeti tagokkal.

Köszönjük Kiss Tibor helyi lelkipásztornak a segítséget, és Acsay Katalinnak és Kelko Máriának a finom ételeket 🙂

 

Köszönet Emesének, Erzsébetnek és Zsófinak a képekért!

A Firesz – Duna Mente őszi munkatársi hétvégéje idén is nagyszerű alkalom arra, hogy találkozzunk, tervezzünk, feltöltekezzünk! Idén mindezt a megújulás jegyében tehetjük, hiszen a munkatársi hétvége keretien belül a választó közgyűlés két vezetőségi tagot is választ majd!

munkatarsi_okt2016_poster_web

Ki jöhet?
Hát ha idáig elértél, akkor bizony TE! Számítunk rád, ha elkötlezett vagy Isten iránt, és szíveden viseled az ifjúsági munkát. Önkénteskednél, vagy néha csak besegítenél néhány apróságban? Akárhogyis köztünk a helyed!

Mire számítsak, milyen lesz a hétvége?
Minden évben egy hétvégén a vezetőség és az önkéntesek visszatekintenek az elmúlt évre, kiértékeljük a programokat, eseményeket, és megtervezzük a következő évet! Izgalmas, és inspiráló légkör, ahol Isten vezetését keresve jutunk közös nevezőre!

Sőt! Idén időt szánunk arra is, hogy a hétvége alatt bátrosítsunk, és közösen keressük Isten üzenetét, mi az amit nekem/neked szeretne tanítani éppen ebben az élethelyzetben amiben vagyunk! Szóval ha kérdéseid vannak az élet dolgairól, Istenről, a hogyan továbbról az életedben, akkor ez a TE hétvégéd!
----------------------

**Firesz – Duna Mente-tag vagy? **
Akkor ne feledd, a vezetőségben Édes Zoltán és Senkár Szabina lemondása után új tagokat választunk! Számít a szavad, számítunk rád!

****

Jelentkezem!

 

Ha még nincs felhasználói fiókod, regisztrálj egyet! Egy perc és már meg is van! Hamarosan találkozunk! Addig is gyorsan írd be a naptárba: Isten áldásainak félretett hétvége vár rád!

Regisztrációs határidő: 2016. október. 24. 23.59

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle