Ima a vizsgázókért :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

Ima a vizsgázókért

Időpont:
2013. december 9. 00.00, hét–2014. február 10. 00.00, hét


Map Unavailable

Kedves Imádkozók!

… újra eljött ez idő, hogy köreinkben is sorra vegyük a vizsgázó, államvizsgázó diákokat, hallgatókat, a félév zárása előtt álló diákokat :):)

A technikai részletek:

Erre a linkre: http://doodle.com/9q5hk7sx8sacmbm2

Írjátok fel mikor vizsgáztok, feleltek, melyik napra tekintetek kicsit nagyobb izgalommal, mint általában:) és így tudunk egymásért imádkozni! Nézegessük naponta, hogy konkrétan tudjunk közbenjárni! Iktassuk be napi feladatnak, hogy megnézzük ezt a táblázatot, és név szerint imádkozzunk!

“Tarts meg engem Istenem, mert benned bízom. Ezt mondom az Úrnak: Én Uram vagy te; feletted való jóm nincsen. …Az Úr az én osztályos részem és poharam; te támogatod az én sorsomat. Az én részem kies helyre esett, nyilván szép örökség jutott nékem. Áldom az Urat, aki tanácsot adott nékem; még éjjel is oktatnak engem az én veséim. Az Úrra néztem szüntelen; mert jobb kezem felől van, meg nem rendülök. Azért örül az én szívem és örvendez az én lelkem; testem is biztosságban lakozik. …Te tanítasz engem az élet ösvényére, teljes öröm van tenálad; a te jobbodon gyönyörűségek vannak örökké” (Zsolt 16,1–2.5–9.11 – Károli fordítás).

http://doodle.com/9q5hk7sx8sacmbm2

Szeretettel az imasarok szolgái nevében
Erzsébet

Még senki nem szólt hozzá...