firesz@firesz.sk

Ima a vizsgázókért

Időpont:
2013. dec. 9.–2014. febr. 10.


Kedves Imádkozók!

... újra eljött ez idő, hogy köreinkben is sorra vegyük a vizsgázó, államvizsgázó diákokat, hallgatókat, a félév zárása előtt álló diákokat :):)

A technikai részletek:

Erre a linkre: http://doodle.com/9q5hk7sx8sacmbm2

Írjátok fel mikor vizsgáztok, feleltek, melyik napra tekintetek kicsit nagyobb izgalommal, mint általában:) és így tudunk egymásért imádkozni! Nézegessük naponta, hogy konkrétan tudjunk közbenjárni! Iktassuk be napi feladatnak, hogy megnézzük ezt a táblázatot, és név szerint imádkozzunk!

"Tarts meg engem Istenem, mert benned bízom. Ezt mondom az Úrnak: Én Uram vagy te; feletted való jóm nincsen. ...Az Úr az én osztályos részem és poharam; te támogatod az én sorsomat. Az én részem kies helyre esett, nyilván szép örökség jutott nékem. Áldom az Urat, aki tanácsot adott nékem; még éjjel is oktatnak engem az én veséim. Az Úrra néztem szüntelen; mert jobb kezem felől van, meg nem rendülök. Azért örül az én szívem és örvendez az én lelkem; testem is biztosságban lakozik. ...Te tanítasz engem az élet ösvényére, teljes öröm van tenálad; a te jobbodon gyönyörűségek vannak örökké” (Zsolt 16,1–2.5–9.11 – Károli fordítás).

http://doodle.com/9q5hk7sx8sacmbm2

Szeretettel az imasarok szolgái nevében
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle