II. Tinihétvége – Fogságban :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

II. Tinihétvége – Fogságban

Időpont:
2015. november 6. 16.00, pén–2015. november 8. 14.00, vas

Helyszín:
Betlehem Missziós Központ
Jóka

Loading Map....

II. Tinihétvége – Fogságban

Mit gondolok? Meddig fog tartani? Igazából mindegy is, nem? Senkinek nem ártok vele. Valahogy mégis leépülök. Nem akarok róla beszélni. Minek beszéljek róla, mindenki ezt csinálja és gondolja. De akkor miért vagyok egyedül vele. Francba is, jól esik, nem kell ezt túlfilózni… Kis öröm is öröm nem? Lehet, hogy még valami pozitív is kijöhet belőle. Lesz mit mesélni az unokáknak. Perszehogy az irányításom alatt tartom. Akkor hagyom abba amikor akarom. Csak most még nem akarom. Később meg majd lesz valami, meglátjuk…..

Ismerősen csengenek a gondolatok? Akkor ott a helyed amikor mélyére ásunk ennek a dolognak és ki tudja lehet, hogy valamire rájövünk együtt. Várunk, hogy légy részese valami nálunk nagyobbnak.:)

A regisztráció lezárult. Kérünk, legkésőbb november 1-ig utald át a hétvége részvételi díjának legalább a felét (tehát a teljes összeget is utalhatod, ha nem gond) a következő számlaszámra: 213254063/0900 (megjegyzésbe írd bele a “neved és II.Tinihétvége”), vagy személyesen is befizetheted az irodánkban (Župná ulica/Megye utca 14. 94501 Komárno/Révkomárom Tel.: 0907/454405).

!!!FONTOS!!! Amennyiben november 1-ig nem utalod át, vagy fizeted be személyesen a részvételi díj felét, jelentkezésed automatikusan töröljük!

II. Tinihétvége – Fogságban – plakát

Töltsd le a plakátot PDF-ben!

1 hozzászólás

  1. […] az előttünk álló alkalmakat (Tinihétvége, Munkatársi hétvége, Támogatói est, és a Szilvesztert, valamint az elmaradt […]