firesz@firesz.sk

II. ifjúsági hétvége

Időpont:
2012. máj. 4–6.

Helyszín:
Betlehem Missziós Központ
Jóka

Téma: Ki like-ol téged?

Ahogyan megérkeztünk az első percekben már éreztem, hogy ez a hétvégém teljesen más lesz, mint a többi . 🙂 Beléptünk a terembe, mindannyiunknak már megvolt a saját maga elképzelése,de kellemesen csalódtunk. Rögtön egy kis ismerkedéssel kezdtük, hogy ne érezzük idegeneknek egymást. Az első pár órában még  mindenki visszahúzódottabb volt, de ahogy teltek az órák, annál jobban közelebb tudtunk kerülni egymáshoz. (A beszámoló a videó alatt folytatódik.)

A témák nagyon tetszettek, hiszen a Család, a Barátság és a Férfi és Nő közti kapcsolatról volt szó. Olyan kérdések merültek fel, amiken az ember nem gondolkodott  volna el és mélyen meg is érintett néhány embert. A csobeszon (csoport beszélgetés) a témával kapcsolatban beszéltünk és mindenki elmondhatta a saját véleményét. Az 1. este kvízjátékot játszottunk, amely fergeteges hangulatot hozott számunkra. A 2. este imaséta volt ahol lehetőséget kaptunk,hogy megkérjük Istent,hogy áldjon meg minket és,hogy segítsen rajtunk.
Szombat délelőtt elmentünk métázni, ez a játék számomra a kedvencem (még ha nem is vagyok benne olyan jó). A hétvége folyamán imádkoztunk,tornáztunk és az üzenőfal segítségével beszélgethettünk is egymással.

Az egész hétvégén a búcsúzás volta legnehezebb. Igaz, hogy bár nem töltöttünk sok időt egymással, de mély barátságok is kialakultak. A hétvégém ennél jobban már nem is alakulhatott volna. Már nem bírom kivárni a nyarat,hogy újra találkozhassunk,de addig is számolom a  napokat  🙂
Szaksz Jennifer

Képekért katt ide: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150790404743779.407722.331648633778&type=3

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle