firesz@firesz.sk

Ifjúsági találkozó – Hallás és hit – Siketmisszió

Időpont:
2011. márc. 26.

Helyszín:
Református templom és gyülekezeti ház
Vlčany, Vágfarkasd

Sziasztok Fireszesek!
Március 26-án a Firesz – Duna Mente ismét megrendezte a már hagyományos havi találkozót, ez alkalommal Vágfarkasdon. Az alkalom rendhagyó volt, mivel a Siketmisszió munkatársai biztosították a programot. Külön kiemelném az áhítatot, számorma nagyon tanulságos volt. Egy lelkész beszélt az életéről, és arról, hogyan küzdött a rákkal kamasz korában. Egy mondatban talán így tudnám összefoglalni: teher alatt nő a pálma, de Isten sosem rak több súlyt az ember vállára, mint amennyit elbír.
A nap további részében a misszió munkatársaié volt a főszerep. Jelnyelven megtanítottak nekünk pár egyszerű mondatot, kipróbálhattuk a kerekes széket, kipróbálhattuk milyen fehér pálcával közlekedni, és milyen lehet tapintással beazonosítani tárgyakat, mondjuk egy piacon. Nagyon érdekes tapasztalat volt, s a gyakorlatban találkozhattunk azzal a sok akadállyal, amivel a sérülteknek nap mint nap meg kell küzdeniük.
A vágfarkasdi gyülekezet kitett magáért az egész találkozó alatt. Gazdagon el voltunk látva sütikkel, pogácsákkal, és mindenféle földi jóval. Azt hiszem, hogy nagyon hasznos és áldásos alkalom volt, dicsőség érte Istennek!
andris

a mostani alkalmunkról csak néhány kép van. de élményekkel, tapasztalatokkal teli vagyunk .....(-:

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle