Ifjúsági találkozó – Hallás és hit – Siketmisszió :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

Ifjúsági találkozó – Hallás és hit – Siketmisszió

Időpont:
2011. március 26. 09.30, szo

Helyszín:
Református templom és gyülekezeti ház
Vlčany, Vágfarkasd

Loading Map....

Sziasztok Fireszesek!
Március 26-án a Firesz – Duna Mente ismét megrendezte a már hagyományos havi találkozót, ez alkalommal Vágfarkasdon. Az alkalom rendhagyó volt, mivel a Siketmisszió munkatársai biztosították a programot. Külön kiemelném az áhítatot, számorma nagyon tanulságos volt. Egy lelkész beszélt az életéről, és arról, hogyan küzdött a rákkal kamasz korában. Egy mondatban talán így tudnám összefoglalni: teher alatt nő a pálma, de Isten sosem rak több súlyt az ember vállára, mint amennyit elbír.
A nap további részében a misszió munkatársaié volt a főszerep. Jelnyelven megtanítottak nekünk pár egyszerű mondatot, kipróbálhattuk a kerekes széket, kipróbálhattuk milyen fehér pálcával közlekedni, és milyen lehet tapintással beazonosítani tárgyakat, mondjuk egy piacon. Nagyon érdekes tapasztalat volt, s a gyakorlatban találkozhattunk azzal a sok akadállyal, amivel a sérülteknek nap mint nap meg kell küzdeniük.
A vágfarkasdi gyülekezet kitett magáért az egész találkozó alatt. Gazdagon el voltunk látva sütikkel, pogácsákkal, és mindenféle földi jóval. Azt hiszem, hogy nagyon hasznos és áldásos alkalom volt, dicsőség érte Istennek!
andris

a mostani alkalmunkról csak néhány kép van. de élményekkel, tapasztalatokkal teli vagyunk …..(-:

Még senki nem szólt hozzá...