firesz@firesz.sk

Ifivezető-képzés

Időpont:
2015. nov. 17.

Helyszín:
Kisgéresi borház
Kisgéres

Ifivezetú-képző

A Magyarországi Református Egyház Zsinati Ifjúsági Irodájának és a Firesz Abaúj-Zempléni Területének közös szervezésében 2015. november 17-én ifivezető-képzőre kerül sor a kisgéresi Borház tanácstermében. Aki nyári táborokat szervez, aki önkéntesként segít a gyülekezetben, akit érdekel az ifjúsági munka, vagy csak egyszerűen szeretne egy tartalmas napot eltölteni fiatalok között, várjuk 9.00-16.00 között erre a képzésre.
A vezetőképző előadója Kerekes Szabolcs lesz, aki a Barnabás csoport és a Reménység Magjai alapítvány oktatója, a Rákospalotai Javítóintézetben rendszeres munkát folytat elítélt kamaszkorú lányok között, számos tábor vezetője nyaranként, a Mátrix beszélgetések és Mátrix közösség könyvek szerzője.
A napról előzetesen a következő információkat küldte: "A Reménység Magjai alapítvány több, mint 15 éve oktatja gyerek- és ifi vezetők számára a Biblia tapasztalati élménnyel összekapcsolt, interaktív tanítását. Ezt a tanítási formát mutatom be, számos gyakorlati bemutatóval és feladatokkal érzékeltetve az egyes Bibliai üzenettípusokhoz történő alkalmazást. Szó lesz a kamaszkor speciális problématerületeihez szóló üzenetekről, és ezek megszólításáról. A részvevők egy olyan imasétát is megtapasztalhatnak, ami fiatalok és idősebbek számára egyformán mély érintést ad."
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (firesz@firesz.sk), legkésőbb 2015. november 15-ig. Ebédet a résztvevőknek rendelhetünk, amennyiben igénylik; ennek költségeit a résztvevők térítik.

Avatar

admin

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle