I. Tinihétvége – Szempont :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

I. Tinihétvége – Szempont

Időpont:
2016. április 22. 17.00, pén–2016. április 24. 14.00, vas

Helyszín:
Betlehem Missziós Központ
Jóka

Loading Map....

tinihetvege_apr2016_fb_cover
Ezen a hétvégén a szempontjainkról beszéltünk, nagyon sok gondolatot vetettek el bennünk a vezetők ezzel kapcsolatban. A szempontunk valójában az az ablak amin keresztül a világot láthatjuk, és így nézhetünk az előttünk lévő problémákra vagy tekinthetünk a problémák megoldójára, Jézusra és hirtelen minden akadályból lehetőség változik arra hogy jobban megismerjük az Urat és erősebbé váljunk.

Szombaton tanulhattunk arról, hogy minden embernek más más véleménye van, de ez így csodálatos – viszont tudnunk kell azt, hogy az abszolút igazság az Úrnál van, aki annyira szeret bennünket, hogy ezt az igazságot meg akarja osztani velünk bármi áron, és ezért adta a Szentlelkét a szívünkbe, hogy az velünk együtt nőjön, vezessen, és minden gyümölcs amit termünk az igazság gyümölcse is lehessen. Jó volt megvizsgálni azt, hogy mi is az, ami fontos az életünkben, mi az, ami vagy aki befolyásol minket.

A testi kimerültségünket lelkünk feltöltődésével próbáltunk egyensúlyozni esténként. Mint mindig, most is gyönyörűvé váltak az esték a dicsőítések által. 🙂 Köszönjük a vezetőknek, hogy megszervezték ezt a csodálatos hétvégét, és minden imáért vagy építő gondolatért amit megosztottak velünk!

–él–

Még senki nem szólt hozzá...