firesz@firesz.sk

I. Ifjúsági találkozó – Kapcsolatok

Időpont:
2013. ápr. 20.

Helyszín:
Bátorkeszi kultúrház
Bátorkeszi

ifitalalkozok2013_1_fb

Ez évben először rendeztek Ifjúsági találkozót, Bátorkeszin. A találkozó a "Kapcsolatok" témában zajlott.. Reggel, mikor megérkeztünk, egy elég megszokott társaság várt minket, a mi "fő" vezetőnk, Tomi, és a többiek... 🙂 Bevallom az elején kicsit nem találtam a helyem, de aztán elkezdődött a nap.
A napot énekléssel kezdtük, ami nekem minden táborban a kedvencem, utána a bátorkeszi lelkész felvázolta a találkozó menetét. Különböző csoportok voltak, ahova lehetett csatlakozni: média, kreatím, ima, kérdések, szeretetszolgálat, kapcsolattartás, bibliatanulmányozás, misszió, kincstáros, színtér, zene.
Én a kapcsolattartás csoportba léptem be, ahol Jonny és Ági voltak a vezetőink. Ebben a csoportban arról beszéltünk, hogy kinek milyen a kapcsolata Istennel, vagy más emberekkel, meg hogy az ember ugye társas lény, és szüksége van arra, hogy kapcsolatban álljon különböző emberekkel. Az egész nap alatt ez a csoportos beszélgetés adott a legtöbbet, az ott elhangzott dolgokon gondolkodtam még másnap este is... Végre valami hasznát is vehettük a facebooknak, ugyanis megegyeztünk, hogy a további munkát – amit folytatni fogunk – azt vagy e-mailben, vagy facebookon a külön erre a témára kialakított csoportban fogjuk megtenni. Szeretem a közös, ismerkedős játékokat is, mert jó érzés, mikor annyi ember egyszerre csapatban játszik. 🙂 Én mondjuk egy rendes ebédet még elfogadtam volna, nem csak nyalánkságot, de így egészében teljesen jól éreztem magamat.:)
A következő alkalom júniusban lesz, aminek témája a "Növekedés" lesz. Aki esetleg még nem volt ilyen alkalmon, az ne habozzon most már, mert itt rossz dolog nem történhet veled! Én is alig várom már a következő alkalmat! 🙂

Vörös Boglárka

 

 

 

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle