FireSzilveszter :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

FireSzilveszter

Időpont:
2015. december 31. 18.30, csü–2016. január 1. 07.00, pén

Helyszín:
Prestige étterem és kávézó
Komárom

Loading Map....

FireSzilveszter – borítókép

Kíváncsian vártam, milyen lesz veletek, kedves Firesz, szilveszterezni. Annyit hallottam már rólatok, úgy voltam vele, élnem kell a lehetőséggel, hogy meglátogassalak titeket. Nem bántam meg a döntésemet, mert úgy éreztem, hogy egy nyitott, befogadó társaságra leltem. Élveztem a közös vacsorát, az ismerkedős beszélgetéseket, akár aláírásgyűjtéssel összekötve, akár az év fontos eseményeit egymással őszintén megosztva. Az éjféli tűzijátéknézést és koccintást, a közös tánctanulást, meg az egyszerű, szabad tombolást, és a hajnali beszélgetést a továbbtanulásról, a jövőről és az élet értelméről.

Újabb úti céllal gazdagodtam, ismeretségekkel, végre arcok kerültek a sokszor emlegetett nevek mögé, és reggel bizakodva indultam neki a következő évnek, remélve, hogy a szilveszter éjszaka előrevetíti azt: sok új arc, kedves fogadtatás, kikapcsolódás, komoly beszélgetések és Igazi Tartalom.
Istennel járós, izgalmas új évet kívánok mindannyiótoknak:

Macher Dorisz

 

 

FireSzilveszter – plakát

Letölthető plakát PDF-ben.

1 hozzászólás

  1. […] (Tomi) – örültünk, hogy egy jó helyen 50 ember együtt lehetett. Köszönjük Császár Andrásnak a szervezést és minden segítőnek az […]