Évkezdő istentisztelet :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

Évkezdő istentisztelet

Időpont:
2020. január 12. 15.00, vas

Helyszín:
Madari református templom
Madar

Loading Map....


„Indítsuk együtt az új évet a Firesz – Duna Mentében!” – hangzott a felhívás, mely sokak füléig eljutott. Január 12-én a madari református templomban körülbelül hetvenen gyűltünk össze, hogy hálát adjunk a 2019-es esztendőért, annak minden eseményéért, és kérjük Istenünk áldását az idei esztendőre is. Öröm volt látni, hogy a padsorokban nemcsak a tini korosztály képviseltette magát, hanem sokunk szülei, nagyszülei, rokonai is megjelentek az alkalmon.

Az évkezdő istentiszteleten meghallgattuk Buza Zsolt, pozsonyi református lelkipásztor előadását, majd a vezetőség tartott egy rövid beszámolót, hogy mi is zajlott a Firesz – Duna Mentében az elmúlt évben, illetve mik a tervek a 2020-as esztendőre. Az alkalmon a dicsőítésben a Dics-Action vezetett bennünket. A bejáratnál mindenki kapott egy kis figyelmességet, amin egy szám is szerepelt. A hivatalos program végén ezek alapján a számok alapján kis csoportokba rendeződve tartottunk imaközösséget, hogy imában vigyük a fiatalokat, a szeretteinket, valamint az alkalmakat Megváltónk elé.

Az alkalom után a helyi általános iskola területén terített asztal és frissítő tea mellett folytathattuk a kötetlen beszélgetéseinket.