firesz@firesz.sk

Érettségizők, vizsgázók, államvizsgázók 2013 nyarán

Időpont:
2013. máj. 16.–júl. 13.


Sziasztok,

nekem már nagyon hiányzik. Mármint az, hogy ne csak úgy általánosságban imádkozhassak a vizsgázókért meg az érettségizőkért, hanem konkrétan. Szeretem, ha van kiért, miért konkrétan közbenjárni a Magasságos Istennél. Szeretem, ha annyira közel vagyunk Istenhez, hogy merünk tőle konkrétan kérni és aztán pedig konkrétan hálát adni.

Mert én tudom, hogy Ő szeret ezekbe az emberi helyzetekbe, szívekbe konkrétan belépni, konkrétan cselekedni. Mi az, hogy konkrét, ha már annyit ismételgetem? "Pontosabban, gyakorlati szempontok szerint kifejt."

vagy 🙂 legalább felírja magát szépen a linkre, hogy mindenki, akinek ez a szívén fekszik, tudjon értetek, akik most fogtok érettségizni és vizsgázni, imádkozni.

IDE: http://doodle.com/gbm5ks9g6rw8scyz

Mert: a Biblia azt mondja, hogy: "Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban" (Fil 4,6–7).

Hát akkor előre, ide klikk: http://doodle.com/gbm5ks9g6rw8scyz, méghozzá minden nap, hogy lássuk, érezzük, éljük, hogy egy test tagjai vagyunk.

Nagyon szeretlek benneteket, Isten áldjon mindannyitokat gazdagon, az Ő bölcsessége szerint. Mert Ő kimondhatatlanul, hihetetlenül mélyen szeret és mindig, de mindig "...hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás  útját is, hogy el bírjátok azt viselni" (1Kor 10,13).

Szeretettel és imádsággal
az IMAsarok csapata nevében: Julcsi és Erzsébet 🙂
Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle