firesz@firesz.sk

Adventi délután

Időpont:
2013. dec. 14.

Helyszín:
Református templom és gyülekezeti ház
Vlčany, Vágfarkasd

adventi_du_2013_fb
"Minden nap úgy keltem fel, hogy már csak pár napot kell várni és eljön az Adventi délután is. Az adventi délutánra boldogan készültünk. Ajándékokat készítettünk, amit nagy örömmel adtunk át az embereknek. Sajnos elég kevesen voltunk, több emberre számítottam, de ennek ellenére is nagyon jó volt ez az alkalom is. Az énekek hihetetlen energiával töltöttek fel. A bizonyságtétel most sem maradt el. Na és persze egy kis játék is volt. Imádkoztunk és áhítatot is tartottak nekünk. Miután a templomban befejeződött a program, átvonultunk a paplakra, ahol szeretetvendégség volt. Finom sütik és meleg tea mellett a vezetőkkel is hosszan eltudtunk beszélgetni. Különböző titkokat is elárultak nekünk. Nagyon jó volt, és jól éreztem magam. Köszönöm a Firesznek, hogy ilyen szép délutánt tölthettünk el együtt, élményekkel gazdagon és, hogy lelkileg is sikerült újra feltöltődnöm."
Edina

Köszönjük a farkasdi gyülekezetnek a szeretetteljes vendéglátást, és minden résztvevőnek, aki eljött, hogy közösen elcsendesedve tudjuk várni Jézus Krisztus születésnapjának ünnepét!

A programról:
15.00-16.30 - a templomban:
Egy kis bemutatkozós-bemelegítős játék, sok éneklés és elcsendesedés, bizonyságtételek és színdarab, egy kis visszatekintő a 2013-as évre, és egy kis meglepi... utána egy kis szeretetvendégség!
Állj meg pár percre az adventben, ne rohanj,  csendesedj el itt!

Adventi délután a Facebookon is!

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Loading Map....
Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle