Adventi délután :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

Adventi délután

Időpont:
2013. december 14. 15.00, szo

Helyszín:
Református templom és gyülekezeti ház
Vlčany, Vágfarkasd

Loading Map....

adventi_du_2013_fb
“Minden nap úgy keltem fel, hogy már csak pár napot kell várni és eljön az Adventi délután is. Az adventi délutánra boldogan készültünk. Ajándékokat készítettünk, amit nagy örömmel adtunk át az embereknek. Sajnos elég kevesen voltunk, több emberre számítottam, de ennek ellenére is nagyon jó volt ez az alkalom is. Az énekek hihetetlen energiával töltöttek fel. A bizonyságtétel most sem maradt el. Na és persze egy kis játék is volt. Imádkoztunk és áhítatot is tartottak nekünk. Miután a templomban befejeződött a program, átvonultunk a paplakra, ahol szeretetvendégség volt. Finom sütik és meleg tea mellett a vezetőkkel is hosszan eltudtunk beszélgetni. Különböző titkokat is elárultak nekünk. Nagyon jó volt, és jól éreztem magam. Köszönöm a Firesznek, hogy ilyen szép délutánt tölthettünk el együtt, élményekkel gazdagon és, hogy lelkileg is sikerült újra feltöltődnöm.”
Edina

Köszönjük a farkasdi gyülekezetnek a szeretetteljes vendéglátást, és minden résztvevőnek, aki eljött, hogy közösen elcsendesedve tudjuk várni Jézus Krisztus születésnapjának ünnepét!

A programról:
15.00-16.30 – a templomban:
Egy kis bemutatkozós-bemelegítős játék, sok éneklés és elcsendesedés, bizonyságtételek és színdarab, egy kis visszatekintő a 2013-as évre, és egy kis meglepi… utána egy kis szeretetvendégség!
Állj meg pár percre az adventben, ne rohanj,  csendesedj el itt!

Adventi délután a Facebookon is!

1 hozzászólás

  1. […] az ünnepet olyan dolgokkal, ami nem is a karácsonyra vonatkozik. Természetesen az ima, amit az Adventi délutánon felolvastam nektek, elveszett azon a darab papíron, amelyre felfirkantottam, úgyhogy az ott […]