firesz@firesz.sk

24 órás IMALÁNC 2019. december 01. – A közös ima ereje

Időpont:
2019. dec. 01.


Az közös ima ereje

"Ismét, mondom néktek, hogy ha ketten közületek egy akaraton lesznek a földön minden dolog felől, a mit csak kérnek, megadja nékik az én mennyei Atyám. Mert ahol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok köztük." (Mt 18,19-20)

Szeretném megosztani veletek, hogy ezt az igét most én teljesen magaménak tudom érezni, mert a napokban megtapasztalhattam azt, hogy mennyire nagy ereje van, ha többen imádkozunk.

Komáromban van egy híd, ami a Vág folyó felett van. Sajnos ez a híd elég rossz állapotban van. Nagyon elkezdtem félni attól, hogy mi lesz vele. A szüleim naponta közlekednek rajta, és nem szeretném, hogy tragédia történjen. Akkor úgy voltam, hogy írok a többieknek és gondoltam ha másnak is ez a szívén van, hát akkor imádkozzunk a Híd javításáért. Nem telt el pár nap, látom, hogy megjelent egy petíció/kérelem, amiben az emberek kérik a híd azonnali javítását. Azóta már megszólaltak az illetékesek is és úgy néz ki, lassan megkezdik a munkálatokat. Ez lehet valakinek kis dolognak tűnik, de én akkor nagyon megtapasztaltam, hogy ha mi egy akaraton vagyunk és megyünk az Úrhoz, akkor Ő meghallgat minket és cselekszik.

Ezért hívlak benneteket a most vasárnapi 24 órás IMALÁNCba is, imádkozzunk a jövő heti dicsőítő alkalmunkért, hogy áldott legyen, Isten készítse elő a ’’terepet’’, és szólítsa meg az embereket. Vigyük együtt akár a hídjavítás ügyét is az Isten elé.

Töltsük ezt a napot közös imával, könyörögve a családunkért, közösségünkért, gyülekezeteinkért!

Az IMALÁNCra ITT jelentkezhetsz!
Beírhatjátok a neveteket, vállalva, hogy abban az órában imában álltok az Úr előtt. Mivel egy közösség vagyunk az előttünk való, és a minket váltó emberért is imádkozzunk, mondjunk áldást életére!

Szeretettel,
Chrén Veroni

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle