24 órás imalánc – 2013. május 5. – Milyen a te bölcsőd? :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

24 órás imalánc – 2013. május 5. – Milyen a te bölcsőd?

Időpont:
2013. május 5. 00.00, vas–2013. május 6. 00.00, hét


Map Unavailable

Kedves Imaharcosok!

„A társadalom bölcsője a család.” A nagycsaládos találkozók vezérmondata mélyen az emlékezetembe és a szívembe vésődött. Ez azt jelentené, hogy a társadalom helyzete tükrözi az őt ringató család képét? A kérdésem nyitottan hagyom…
Az utóbbi időben napról napra megrázóbb eseményeket, példákat látok és hallok egy-egy család légköréből, életéből, mindennapjaiból. Férj-feleség kapcsolatáról, gyermek-szülő kapcsolatáról, testvérek kapcsolatáról- s mindezek kapcsolatáról a család Teremtőjével. A sátán nagy céltábláján a család egy központi helyet foglal el. Szeretné megmérgezni belülről, hogy minden tagja sérüléseket szenvedjen és további sérüléseket okozzon.

Istennek azonban más terve van a családdal. Ő szeretne megdicsőülni benne. Szeretné, ha annak a Szeretetnek a bölcsője és példája lenne a család, ahogy Krisztus szerette az egyházat és Önmagát adta érte.

Egy fontos és erőteljes imaharcra hívlak Benneteket a családokért, a házastársakért, a gyermekekért, unokákért, szeretettekért:

 • Imádkozz konkrétan családod minden tagjáért, rendezd az Úr előtt kapcsolataidat családodban! Légy konkrét és légy bátor mindezt családtagjaid felé is feltárni, ha az Úr arra indít! Hadd legyen mindez gyógyulás számodra!
 • Imádkozz konkrétan olyan családért, akiről tudod, hogy nehéz helyzetben vannak és emberileg nincs segítség. Itt kezdődhet a mennyei erő munkálkodni. Hordozd őket imáidban több napon át, ne szűnj meg harcolni értük!
 • Imádkozzunk azokért a családokért, ahol testi-lelki bántalmazásban élnek, hogy az Úr adja védelmét olyan indulatoktól, melyek az embergyilkos indulatból erednek!
 • Imádkozzunk az anyákért, és apákért, hogy mondjanak igent gyermekeikre, ezáltal adják meg az esélyt, hogy megszülethessenek és Istentől rendelt céljukat elérhessék!
 • Adjunk hálát a szüleinkért ma különösen aktuálisan is: édesanyáért, édesapáért.

Ajánlott igeszakaszok: 1Pt 3 és Ef 5–6.

„Hasonlóképpen az asszonyok engedelmeskedjenek az ő férjüknek, hogy ha némelyek nem engedelmeskednének is az igének, feleségük magaviselete által ige nélkül is megnyeressenek: szemlélvén a ti félelemben való feddhetetlen életeteket…a férfiak hasonlóképpen értelmes módon együtt lakjanak feleségükkel; az asszonyi nemnek mint gyöngébb edénynek, tisztességet tévén, mint akik örökös társaik az élet kegyelmében; hogy a ti imádságaitok meg ne hiúsuljanak” (1Pt 3).
“Ki-ki az ő feleségét úgy szeresse, mint önmagát;az asszony pedig meglássa, hogy félje a férjét. Ti gyermekek szót fogadjatok a ti szüleiteknek az Úrban; mert ez az igaz” (Ef 5–6).

Az IMALÁNCRA itt iratkozhatsz fel: http://doodle.com/vpybsvhns5bbuqhz
Válassz ki egy időpontot, és írd be a nevedet! Jegyezd fel magadnak, abban az órában te állsz őrt:)
Ne feledjük: a 3 PERCET!

Áldott elcsendesedést, gyógyulást az Atya lábainál nagy szeretettel,

Erzsébet

 

1 hozzászólás

 1. veres árpád szerint:

  BÉKESSÉG ISTENTŐL! KÉREM SZÉPEN,IMÁDKOZZANAK VELEM,HOGY A VOLT MENYASSZONYOMMAL-BARÁTNŐMMEL FICZ MÓNIKÁVAL mielőbb,minél hamarabb RENDEZÖDJÖN A KAPCSOLATUNK,hogy ő térjen meg, BÉKÜLJÜNK KI EGYMÁSSAL,BOCSÁSSUNK MEG MINDENÉRT EGYMÁSNAK,HOGY HELYREÁLLJON MINDEN AZ ÚR JÉZUS SEGITSÉGÉVEL,SZERESSÜK EGYMÁST,ÉLJÜNK EGYÜTT EGYMÁSSAL,BÉKESSÉGBEN,
  SZERETETBEN SZERELEMBEN,ÉS LÉPJÜNK HÁZASSÁGRA EGYMÁSSAL AZ ÚR JÉZUS NEVÉBEN,AZ ÚR JÉZUS KRISZTUS AKARATA SZERINT,ÉS TÉRJEN MEG Ő IS ÉS ÉLJÜNK EGYÜTT ISTENNEK TETSZŐ ÉLETET EGYMÁSSAL!EZEN KIVÜL IMÁDKOZZUNK MÉG A FICZ MÓNIKA GYÓGYULÁSÁÉRT TESTILEG-LELKILEG,AZ Ő KISFIÁNAK A SIKERES MŰTÉTJÉÉRT,ÉS AZ Ő ÉDESANYJÁÉRT,AZ Ő TELJES FELGYÓGYULÁSÁÉRT BETEGSÉGEIBÖL,MEGTÉRÉSÉRT,
  SZERETETÉRT,HOGY A NAGY SÖTÉTSÉGBEN FELRAGYOGJON A KRISZTUS VILÁGOSSÁGA,ÉS A SZERETET! AZ ÚR JÉZUS SEGITSEN PROBLÉMÁINK,FOLYÓ ÜGYEINK,BAJAINK,BÁNATAINK MEGOLDÁSÁBAN,ADJON NEKEM MEGFELELŐ MUNKAHELYET,HIVATÁST! KÉREM IMÁDKOZZON,IMÁDKOZZANAK EZÉRT A SZÁNDÉKOKÉRT,VELEM,ÉRTEM ÉS ÉRTÜNK!KÖSZÖNÖM TISZTELETTEL:VERES ÁRPÁD: “Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges.” (Lk. 18,27)LEGYEN MEG AZ ÚR AKARATA!!!ÁMEN….KÉRLEK TITEKET SEGITSETEK,IMÁITOKBAN HORDOZZATOK,IMÁDKOZZUNK EZEKÉRT AZ IMASZÁNDÉKOKÉRT,NAGYON FONTOS LENNE….