24 órás imalánc – 2013. június 02. – FOLYT. KÖV. :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

24 órás imalánc – 2013. június 02. – FOLYT. KÖV.

Időpont:
2013. június 2. 00.00, vas–2013. június 3. 00.00, hét


Map Unavailable

Mindig nagyon nehéz, amikor valaki távozik közülünk, akkor is, ha hirtelen, de akkor is, ha már számítottak rá az illető szerettei. Sajnos a közelmúltban elvesztettünk egy családtagot és persze mindenki máshogy éli át a gyászt, az örök élet reménye és Jézus ígérete: „Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él.“ – azonban tud vigasz nyújtani.

Látom viszont, hogy azokban, akik nem ismerik Istent milyen kétségbeesés és szinte feloldhatatlan dac van. Olyan sokan nem számolnak azzal, hogy a földi élet egy állomás és egyszer véget kell, hogy érjen. Ha egy idős ember, aki már megbékélt a halál gondolatával amennyire lehet, azt mondja ,,Ha megérem“, csak legyintünk: ,,Persze hogy megéred nagymama/nagypapa, ne mondj ilyeneket‘‘.

Imádkozzunk azokért, hogy akik nem hisznek, találjanak vigasztalást és reménységet Istenben, hogy ismerjék fel, hogy a földi élet egy állomás, de folytatódik egy sokkal jobb, boldogabb, gondtalan formában. Hogy úgy tudjanak gyászolni, hogy amellett, hogy hiányzik a szerettük tudják, hogy ő már sokkal jobb helyen van, mint a földünk, minden szomorúság, fájdalom nélkül.  Hogy felismerjék, hogy ezek az ígéretek mind igazak.

K. Zsófi

Ezen a vasárnapon IMALÁNCOT tartunk.

Ide iratkozhatsz fel: http://doodle.com/rafccu9f5ge2aqze

(Mikor időpontot választasz, próbálj arra törekedni, hogy tényleg láncról legyen szó, ne egy órában imádkozzon mindenki.)

Két imakéréssel adósok vagyunk.

  • Egy külföldre utazó testvérünk kéri imatámogatásunkat, hogy az Úr mutassa meg új helyét, adja rá az Ő védelmét a sátán támadásaitól.
  • Egy 5. osztályos kisfiú gyógyulásáért kérte a zselízi gyülekezet imádságunkat, akit baleset ért egy hónapja.
  • 3 perc!!!

Szeretettel az imasarok szolgálói

 

Még senki nem szólt hozzá...