firesz@firesz.sk

24 órás imalánc – 2013. június 02. – FOLYT. KÖV.

Időpont:
2013. jún. 2–3.


Mindig nagyon nehéz, amikor valaki távozik közülünk, akkor is, ha hirtelen, de akkor is, ha már számítottak rá az illető szerettei. Sajnos a közelmúltban elvesztettünk egy családtagot és persze mindenki máshogy éli át a gyászt, az örök élet reménye és Jézus ígérete: „Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él.“ – azonban tud vigasz nyújtani.

Látom viszont, hogy azokban, akik nem ismerik Istent milyen kétségbeesés és szinte feloldhatatlan dac van. Olyan sokan nem számolnak azzal, hogy a földi élet egy állomás és egyszer véget kell, hogy érjen. Ha egy idős ember, aki már megbékélt a halál gondolatával amennyire lehet, azt mondja ,,Ha megérem“, csak legyintünk: ,,Persze hogy megéred nagymama/nagypapa, ne mondj ilyeneket‘‘.

Imádkozzunk azokért, hogy akik nem hisznek, találjanak vigasztalást és reménységet Istenben, hogy ismerjék fel, hogy a földi élet egy állomás, de folytatódik egy sokkal jobb, boldogabb, gondtalan formában. Hogy úgy tudjanak gyászolni, hogy amellett, hogy hiányzik a szerettük tudják, hogy ő már sokkal jobb helyen van, mint a földünk, minden szomorúság, fájdalom nélkül.  Hogy felismerjék, hogy ezek az ígéretek mind igazak.

K. Zsófi

Ezen a vasárnapon IMALÁNCOT tartunk.

Ide iratkozhatsz fel: http://doodle.com/rafccu9f5ge2aqze

(Mikor időpontot választasz, próbálj arra törekedni, hogy tényleg láncról legyen szó, ne egy órában imádkozzon mindenki.)

Két imakéréssel adósok vagyunk.

  • Egy külföldre utazó testvérünk kéri imatámogatásunkat, hogy az Úr mutassa meg új helyét, adja rá az Ő védelmét a sátán támadásaitól.
  • Egy 5. osztályos kisfiú gyógyulásáért kérte a zselízi gyülekezet imádságunkat, akit baleset ért egy hónapja.
  • 3 perc!!!

Szeretettel az imasarok szolgálói

 

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle