firesz@firesz.sk

24 órás imalánc – 2013. április 7. – Tartsatok könyörgéseket...

Időpont:
2013. ápr. 7–8.


Kedves Imádkozó Testvérek!

A hétvégi imalánc témáját a Ferenc pápa által közzétett imádság ihlette. Olyan egyszerű vezetőt ajánl imádságunkhoz, ami a maga teljességében hív az Úrral való közösségre. Vegyük tehát sorra csendes óránk során a következőket…

  1. A hüvelykujjad van hozzád legközelebb. Ezért imádat azokért kezdjed, akik legközelebb vannak hozzád. Azok a személyek ezek, akiket a legkönnyebb megjegyezni. Szeretteinkért imádkozni "édes kötelesség".
  2. Következő ujjad a mutatóujj. Imádkozz azokért, akik utat mutatnak, tanítanak és gyógyítanak. Ide tartoznak tanáraid, mestereid, orvosaid, papjaid és szerzeteseid. Nekik támogatásra és bölcsességre van szükségük, hogy másoknak utat tudjanak mutatni. Legyenek mindig jelen imáidban.
  3. Következő ujjad a középső, amely a legmagasabb. Ez vezetőinkre emlékeztet. Imádkozz országod elnökéért, a kongresszusi tagokért, a vállalatvezetőkért és igazgatókért. Ezek az emberek irányítják hazád sorsát és alakítják a közgondolkodást. Szükségük van Isten vezetésére.
  4. A negyedik ujjad a gyűrűsujj. Bár sokan nem tudják, de ez a leggyengébb ujjunk, bármelyik zongoratanár megmondja neked. A leggyengébbekre emlékeztet, akiknek sok bajuk van, akiket levert a betegség. Szükségük van imáidra éjjel és nappal. Soha nem tudsz eleget imádkozni értük. Gyűrűsujjad hív, hogy imádkozz a házaspárokért is.
  5. Utoljára marad a kisujjad, legkisebb az összes ujj közül, így kell látnunk magunkat Isten és ember előtt. Azt mondja a Biblia: "az utolsókból lesznek az elsők". Kisujjad arra emlékeztessen, hogy imádkozz magadért. Miután imádkoztál az előző négy csoportért, akkor már megfelelő perspektívából látod saját szükségleteidet, és jobban tudsz imádkozni a tieidért.

Az imaláncra itt iratkozhatsz fel: http://doodle.com/vqydrcpqz9wre97v

 

Imakérések érkeztek hozzánk, hordozzuk mindezeket imáinkban:

– Kedves Testvérek az Úr Jézus Krisztusban! Kérlek benneteket imádkozzatok egy 19 éves fiúért, aki már kómában van péntek óta, szívátültetésre várt...szüleiért is (egyetlen gyermekük) hogy az Úr adjon nekik erőt .. Köszönöm! Áldás, békesség! B. Csilla
– Tinihétvégére kerül sor Jókán, hordozzunk imáinkban a fiatalokat és a vezetőket. Kérjük Isten Szentlelkét és védelmét a táborra!

Nagy szeretettel sok áldást és áldott közösséget kíván az imasarok szolgálói nevében,

Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle