firesz@firesz.sk

2023. szeptember 24. – Egy nap...

Időpont:
2023. szept. 24.


Kedves Imaharcosok!

"Amíg Péter a látomásról elmélkedett, ezt mondta neki a Lélek: Íme, három férfi keres téged: kelj fel hát, menj le, és eredj el velük! Semmit ne tétovázz, mert én küldtem őket!" Ap.csel.10,19.

Két párhuzamosan történő Isteni megszólítás, ami Kornéliuszt Péter felé, Pétert Kornéliusz felé mozdítja. Egyikük sem érti pontosan mi történik. Próbálnak rájönni a látomások értelmére, de az Úr "mozgatja a szálakat". Aztán egyszer csak a történet két szála találkozik és valami hatalmas Isteni terv rajzolódik ki belőle.

Előfordul, hogy mi is csak elmélkedünk, próbálunk rájönni az Isteni kijelentés, üzenet értelmére, nyitjára életünk kapcsán. Ehhez azonban engedelmesség és a bizalom nyomán érkezhetünk el. Mikor nem tétovázunk, felkelünk és megyünk, mert az Úr küld.

Egy előadásban hallottam egyszer, hogy "Egy nap, egy engedelmesség" - csak ennyire van szükség, és erre már mozdulnak a hegyek.

Imában kérjük a Lélek vezetését, bátorítását, világosságát, hogy mi az az út, amire most Isten küld. Kérjünk erőt, arra az egy napi engedelmességre!

Áldott imaórát és hetet!
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle