firesz@firesz.sk

2023. március 12. – Mindvégig

Időpont:
2023. márc. 12.


Kedves Imaharcosok!

"Csak megindítsam, és ne vezessem le a szülést? – kérdezi az Úr. Vagy én, aki a szülést vezetem, megakadályozzam? – kérdezi Istened. Örüljetek Jeruzsálemmel! Vigadjatok vele mindnyájan, akik szeretitek! Szívből örüljetek vele mind, akik gyászoltátok!" Ézsaiás 66,9

Nagyon elgondolkodtatott ez az igerész a napokban. Ezekkel a sorokkal záródik Ézsaiás próféta könyve és a fejezet címe "Jeruzsálem jövendő boldogsága".

Kérdez az Úr. Látja a gondolatokat, látja, hogy az adott helyzetben milyen előfeltevéseink vannak. Látja, hogy a gyors, lendületes kezdés után a verejtékesebb, fájdalmasabb folytatás elveszi az erőt, és kétségeket hoz elő. Annyira egyértelmű a kijelentés, hogy "...én, aki a szülést vezetem".

Azt mutatja nekem ebben, hogy amibe Őt kérve indultam, amire Ő hívott, amit Vele kezdtem el, abban végig ott lesz velem. Van ereje és hatalma, hogy "levezesse", hogy végül elhozza a kívánt "jövendő boldogságot".

Imádkozzunk ma azokért az élethelyzetekért, amiben megrekedtünk, amiben elfogyott talán az erő, a lendület. A félbemaradt ""projektekért"... Engedjük, hogy az Úr minket is meggyőzzön arról, hogy Vele eljutunk a célig.

Áldott imaórát!
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle