firesz@firesz.sk

2023. április 02. – Megdicsőítem

Időpont:
2023. ápr. 2.


Kedves Imaharcosok!

"Ha valaki nekem szolgál, engem kövessen; és ahol én vagyok, ott lesz az én szolgám is; és ha valaki nekem szolgál, azt megbecsüli az Atya. Most megrendült az én lelkem. Kérjem azt: Atyám, ments meg ettől az órától engem? De hiszen éppen ezért az óráért jöttem! Atyám, dicsőítsd meg a te nevedet! Erre hang hallatszott az égből: Már megdicsőítettem, és ismét megdicsőítem." János 12,26.

Ahogy a Nagyhét napjaira fordulunk, Virágvasárnap üzenete nagyon aktuálissá vált számomra is. Az elmúlt hetekben, napokban sokat foglalkoztatott az a gondolat, hogy Isten hogyan tud megdicsőülni személyesen, az én életemben. Vannak küzdelmek, élethelyzetek, amiben úgy tűnik kívülről, hogy győz a sötét... Hogy elmarad a csoda, nem fordulnak jóra az események. Ahogy Krisztus feltámadása előtti napokban is történt.

Jézus imádsága viszont ez volt: "Atyám, dicsőítsd meg a te nevedet! "

Imádkozzunk ma mi is ezért, hogy abban az élethelyzetben, amiben most az Úr vezetését, segítségét, útmutatását várjuk - kérjük, hogy Ő dicsőüljön meg. Engedjük át neki teljesen a mi akaratunkat, elképzelésünket.

És a válasz sem marad majd el..."Már megdicsőítettem, és ismét megdicsőítem".

Áldott imaórát, nagyhetet!
Erzsébet

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle