firesz@firesz.sk

2022. május 29. Mennyei és földi

Időpont:
2022. máj. 29.


Kedves Imaharcosok!

"Áldott az Isten, a mi Urunk Jézus Krisztus Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával Krisztusban... Mert úgy tetszett neki, hogy megismertesse velünk az ő akaratának titkát, amelyet kijelentett őbenne az idők teljességének arról a rendjéről, hogy Krisztusban egybefoglal mindeneket, azt is, ami a mennyben, és azt is, ami a földön van." Ef.1;3,9

Ma, ahogy elhangzottak az istentiszteleten ezek az igék, nagyon elgondolkodtatott. Sokszor azt érzékelem magamban elsősorban, hogy a mennyei világ áldásait korlátozottan hozzáférhetőnek látom itt a földön. A teljes élet, teljes öröm reményét folyamatosan a mennyei perspektívába tolom át. "Majd a mennyben..."
Testünk megváltása, a bűn elleni harcból való szabadulás a mennyben teljesedik be, de az ige azt írja, hogy Krisztusban minden lelki áldás már ma, most, itt a földön a miénk. Hogy "Krisztusban egybefoglal mindeneket, azt is, ami a mennyben, és azt is, ami a földön van."

Imádkozzunk ma ezért, hogy vágyjunk ezekért a lelki áldásokért, hogy Krisztust követve, Krisztus közelében élve mindennapjainkat teljes örömben lehessünk só és világosság itt a földön!
Melyik az a területe életednek, ami lelki áldásra vár... mondd el az Úrnak! Hol várod az esőt?

Valljuk meg újra, hogy Krisztusban "elközelített a mennyek országa"!

Áldott imaórát!
Erzsébet

Szeretettel hívuk és váruk Benneteket, Imaharcosokat is az IMAPULZUS hétvégére, amely egy remek alkalom az imában való elmélyülésre és növekedésre!

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle