firesz@firesz.sk

2022. január 09. – Rendeltetésszerű

Időpont:
2022. jan. 9.


Aki pedig mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk, a bennünk munkálkodó erő szerint: azé a dicsőség az egyházban Krisztus Jézus által nemzedékről nemzedékre, örökkön-örökké. Ámen. (Ef 3,20-21)

„Bárcsak nagyon megáldanál engem, és kiszélesítenéd határomat, velem lennél, és megoltalmaznál a bajtól, hogy ne érjen fájdalom! És megadta neki Isten, amit kért.” (1 Krón 4,10)

Annyi minden kavarog a szívemben, fejemben így az év elején. Amikor előre is nézek, de hátra is tekintek. Próbálom megfogni, meglátni, hogy mit is akar az Úr erre az évre, mi az Ő útmutatása. És sokmindent mond: kiszélesítem a határaidat, új földre teszed be a lábad, lépésről lépésre, rajtad lesz a szemem, megtanítalak, hogy melyik úton járj.
Ami meg kimondottan most még megfogott az a Mt 5,48-as ige „tökéletes” szava. Ami az eredeti görögben úgy hangzik, hogy „teleios”, ami annyit jelent, hogy elérte a célját, teljes, rendeltetésszerű.

Arra hívlak a mai estén, hogy bátran, konkrét, talán merész kérésekkel forduljunk az Úrhoz azzal a bizalommal, hogy Ő mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk; hogy rendeltetésszerű, célját elérő legyen ne csak ez az évünk, hanem az életünk.

Áldott együttlétet az Úrral!

Szeretettel,

Júlia

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle