firesz@firesz.sk

2021. augusztus 29. – Védelem

Időpont:
2021. aug. 29.


Sziasztok kedves Firesz-testvérek!

Azt gondolom, hogy egy nagyon aktuális imatémát osztok meg veletek. Holnap a vasárnapi gyerekszolgálatban Saulnak a halottidézővel való találkozásáról, az okkult szellemi erőkről, hatásokról fogok a gyerekeknek beszélni. Mindeközben pedig arról, hogy amíg lehet, keressék az Úrral való közösséget, a Vele való kapcsolatot.

Nagyon elszomorít, kiábrándít az az állapot, ami most a világban zajlik. Mennyi pusztító gondolat, ami a nemi identitást, a családi kapcsolatokat, az Istentől kapott szexualitást illeti. Borzasztó érezni, hogy igen az utolsó időkben élünk. Fiatal vagyok, de akkoriban még csak 1-2 elvált szülő jutott egy egész iskolára, ma pedig házasság nélkül él a legtöbb fiatal nemi életet, s közben a gyermek csak abban nő fel, hogy ez a természetes.

Jogosan féltem én is gyermekünket, hogy ebbe a világba jött. De oda kell tennem az ÚR kezébe, hogy Ő óvja meg és kérem az Urat, hogy legyen minél hamarabb az Övé az élete.

Az Ige leírja a világ szellemi hanyatlását és az utolsó idők nehéz, a hívők számára próbás időszakát. De vége lesz egyszer. "...és eljön Ő, meglátja Őt minden szem, azok is, akik által szegezték..."

Szeretném, ha ezen alkalommal imádkoznánk Isten védelméért, a gyermekeinket érő szellemi hatások miatt.
Imádkozzunk, hogy mi felnőttek eligazodhassunk a mindennapi események között és bátran tudjunk szembeszállni és megvallani az Isteni rendet.
Imádkozzunk, hogy az Úr Jézus erejével tudjuk szeretni a ránk bízott gyerekeket, hogy ne legyen hiányuk a mi szeretetlenségünk miatt, amit a világban akarnának maguknak pótolni.

Köszönöm, ha együtt könyöröghetünk a gyermekek igei tanításáért, lelki védelméért. Férjemmel, gyermekünkkel az alsógödi református gyülekezetbe járunk. A gyermekmunkát hétről hétre férjemmel és még egy asszonnyal végezzük. 1-6. osztályos gyerekekkel foglalkozunk. Van azért 1-2 embertpróbáló gyermek a csapatban. Köszönöm, ha értük is imádkoztok ti is.

Köszönöm, hogy megoszthattam Veletek gondolataimat.
Isten áldjon benneteket, az Ő jelenlétében minden nap!!!

Szeretettel, üdvözlettel:

Kiss Jánosné Beke Pircsi

🌻🌻🌻🌻🌻

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle