2020. szeptember 06. - Csak változnak :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

2020. szeptember 06. – Csak változnak

Időpont:
2020. szeptember 6. 21.00, vas


Map Unavailable

Kedves Imaharcosok!

“…minden jó adomány és minden tökéletes ajándék onnan felülről, a világosság Atyjától száll alá, akiben nincs változás, sem fénynek és árnyéknak váltakozása…” Jakab 1,17

“Változnak az idők, és vele együtt változunk mi magunk is.” Edith Eger
Egy nemrég olvasott könyvből írtam ki ezt az idézetet magamnak. Talán azért ragadt meg ez a mondat bennem, mert sok minden változott meg körülöttem is az utóbbi hetekben. Közben én magam is változtam. Most pedig új utak, új helyek, új emberek, új élethelyzetek, amelyek akarva akaratlanul is formálni fognak rajtam.

Változnak a kapcsolatok, változnak a megszokott dolgok, változnak a távolságok. Nem is az a hangsúlyos, hogy jobbá, vagy nehezebbé válnak dolgok, egyszerűen csak változnak.

Amikor ebben a változással teli időben kapaszkodókat keresek, nagyon bátorító és erőt adó ez az ige, hogy van egy Atyám, akiben nincs változás. Hogy Ő nem változik. Az Ő szeretete nem változik. Hogy van egy biztos pont az életemben, a sok változó dolog között.

Vegyük sorra ma este a változó, és változatlan dolgokat az életünken! Erősödjünk meg abban a Kősziklában, aki a változásokkal teli időkben is vezet és tanácsol. És előttünk jár.

Áldott imaórát,
Erzsébet