firesz@firesz.sk

2020. október 25.– Ha az élet igéjére figyeltek...

Időpont:
2020. okt. 25.


Kedves Imatársak,

"Az az indulat legyen bennetek, ami Krisztus Jézusban is megvolt: ... mert Isten az, aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a cselekvést az ő tetszésének megfelelően. Zúgolódás és vonakodás nélkül tegyetek mindent, hogy feddhetetlenek és romlatlanok legyetek, Isten hibátlan gyermekei az elfordult és elfajult nemzedékben, akik között ragyogtok, mint csillagok a világban, ha az élet igéjére figyeltek." Fil.2

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de eléggé bizonytalan és kaotikus most a helyzet a vírus miatt. Úgy érzem ez rányomja a bélyegét az emberek közérzetére és kapcsolataira is. Mivel megingott a biztonságérzetünk, félünk és nem tudjuk ma, hogy mi vár minket holnap, ingerlékenyebbek, dühösebbek, meg nem értőek vagyunk családtagjaink, barátaink, felebarátaink iránt.
Még jó, hogy nekünk van egy hatalmas Istenünk, akiben bízhatunk, mert tudjuk kézben tart mindent. Mégis sokszor hajlamosak vagyunk elfeledkezni Róla.

Imádkozzunk azért, hogy tudatosítsuk az Ő jelenlétét, gondviselését és szeretetét az életünkben ezekben az időszakokban is. Adjunk hálát, hogy megőrzött és továbbra is vigyáz ránk és családjainkra is. Kérjünk tőle békességet és olyan lelkületet, amellyel nyugalmat, szeretetet és örömöt vihetünk a kapcsolatainkba és mások életébe, hogy mi is ragyogjunk, mint a csillagok. Ezzel is reményt adva a körülöttünk élők számára.
Imádkozzunk még a gyógyulásokért és a Lélek általi bölcsességért és vezetésért a vezetőink számára.

Áldásokban gazdag hetet kívánok,
Niki

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle