2020. január 05. - Tisztán és érthetően :: Fiatal Reformátusok Szövetsége

2020. január 05. – Tisztán és érthetően

Időpont:
2020. január 5. 21.00, vas


Map Unavailable

Drága Imaharcosok!

Loud & clear – tisztán és érthetően.
A Firesz — Duna Mente vezetősége ezt az átfogó témát/címet adta a 2020-as évnek a fiatalok közötti missziónkban. A repülő az irányítótoronnyal kommunikálva valahogy így erősíti meg a vételt.
Ez a kép nagyon megérint. Sokszor kerül “életem repülője” viharba, amikor jól jön a támasz. Ködbe, mikor nem tudom, jó irányban haladok e, és szükségem van az iránymutatásra. Vagy mikor egyszerűen egymásnak ellentmondó információkat hallok más gépektől, műszereimtől, és tiszta, érthető, igaz szavakra vágyom. De az is fantasztikus érzés, mikor a felhők felett, a szikrázó napsütésben boldogan fürödve, a cél felé haladva tudom, hogy a toronnyal biztos a kapcsolatom.

Szólj Uram, mert hallja a Te szolgád! 1 Sámuel 3,10

– Imádkozzunk azért, hogy a vágy mindíg bennünk legyen a szoros kapcsolatra a “toronnyal”, Istennel. Hogy nyitott legyen a szívünk az Ő iránymutatására, hogy keressük Vele a kapcsolatot ne csak a viharban, ködben, mikor bajban vagyunk, hanem a felhők felett is!
– Imádkozzunk a tisza vezetéséért a Firesz – Duna Mentében is, hogy érthetően át tudjuk adni a jó hírt, az evangéliumot! Hogy hallható legyen Isten szava minden alkalmunkon, minden résztvevő számára!

Édes János
Firesz — Duna Mente elnök