firesz@firesz.sk

2020. február 09. Ráállni

Időpont:
2020. febr. 9.


Kedves Barátaim!

Mostanában sok mindenen aggódok – főleg munkai dolgokon, de családiakon is.Ilyenkor szokott eszembe jutni, amit Isten mondott nekem személyesen egy-két hónapja "Ne félj, minden rendben lesz". Annak ellenére, hogy ez egy nagyszerű ígéret, amiről tudom hogy Istentől volt, mégse igazán tudtam ráállni.

Most pár napja történt, hogy munkai feladatok sorozata, ami megoldásra várt - egy pillanat alatt megoldódott. Ott álltam az irodában és nem értettem, hogy ezt Isten hogy csinálta. Komolyan...., Isten 15 perc alatt oldott meg olyan dolgokat, amiken én hónapok óta gondolkoztam, terveztem és dolgoztam. Ekkor mintha megint Istent hallottam volna, aki azt mondja "látod, én megmondtam, hogy minden rendben lesz, kár volt ennyit idegeskedned".
Komolyan elgondolkodtam magamon és azon hogy kellene ezen változtatnom. Azóta minden nap jobban odafigyelek arra amit a Bibliában olvasok, amit Isten nekem személyesen mond és próbálok a Biblia szerint cselekedni, aszerint amit Jézus kijelentett nekem.
Minap olvastam Cseri Kálmántól: "Tudom-e mit ír a Szentírás a szerelemről, házasságról, munkáról, pénzről, imádságról? Miben kellene Isten igéjéhez igazodnom?"

Tudjuk mit mit mond nekünk Krisztus? És ha tudjuk, akkor aszerint cselekszünk is?

Imádkozzunk most azért, hogy rá tudjunk állni Isten kijelentéseire és kezdjünk aszerint is cselekedni.

Sok szeretettel:
Bögi Eszter

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle