firesz@firesz.sk

2019. február 24. – Az Úr időzítése

Időpont:
2019. febr. 24.


Drága Barátaim!

Mostanában azt vettem magamon észre, hogy nem szeretek várni. Szeretem, ha pörögnek a dolgok, ha a legtöbb dolgot el tudom intézni a telefonomról és ha esetleg valami sokáig húzódik, akkor azt sokszor sikertelen próbálkozásnak ítélem meg és félbehagyom.
Ezért, óriási lecke az utóbbi időben számomra, hogy ISTEN olyan dolgokat helyezett az életembe, amelyekre várnom kell. A személyes, munkai és gyülekezeti életben is egy olyan ponthoz érkeztem, amikor ISTEN megígérte és kijelentette, hogy vezetni fog és cselekedni fog az ügyeimben - csak éppen nem olyan gyorsan, mint ahogy azt én gondolom (értsd: nem fognak a dolgok megváltozni egyik napról a másikra, sőt egyik hónapról a másikra sem!!!!).
Ezért sokat kérdezem Isten, hogy de mégis mit csináljak addig... mondjon valamit.

"Válaszolt is nekem az Úr, és ezt mondta: Írd le ezt a kijelentést, vésd táblákra, hogy könnyen el lehessen olvasni! Eldöntött dolog már, amiröl kijelentést kaptál, hamarosan célhoz ér, és nem okoz csalódást. Ha késik is, várd türelemmel, mert biztosan bekövetkezik, nem marad el!" Habakuk 2:2-4

Szóval felírtam ezt a igét mindehova ahova csak tudtam 🙂 és amikor már nagyon türelmetlen vagyok, újra és újra elolvasom. Megteszek mindent amit meg tudok tenni és utána pedig várok.
Kívánom, hogy tudjunk várni az Úr időzítésére, mert az nem késik, hanem pont jókor következik be!

Sok szeretettel
Bögi Eszter

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle