firesz@firesz.sk

2019. december 08. – Most van a kegyelem ideje

Időpont:
2019. dec. 8.


Kedves Imaharcos Testvérek!

"Íme, most van a kegyelem ideje! Íme, most van az üdvösség napja!" 2Korinthus 6, 2.

Egyszer lejár az idő...egyszer már nem fogok ennyit várni rád...egyszer elfogy ez a gyertya is, leég...egyszer mondom el...; egyszer...egyszer...csak most az egyszer...

Mennyi megannyi mondatot kezdünk így: - Egyszer... Mindeközben lehetek pesszimista, türelmetlen, szomorú, kíváncsi és vége sincs a sornak, amivel megindoklom az éppen nekem aktuálisan a legfontosabb dolgomat. Vajon az Úrnak is az a legfontosabb? Most van annak az ideje? Minek van itt az ideje?

Ahogy nézem a minket körülvevő világot, egyre jobban érzékelhető az, amit a Biblia így ír: "az utolsó időkben lesznek..."
Egyszer minden elmúlik, még ez a világ is. Az utóbbi időben több emberrel beszélgettem, s úgy elém jött, hogy egyre inkább láthatók az utolsó idők jelei.

Olyan jó, hogy az Úr Jézus beleszól ebbe a hangos világba, HALK, SZELÍD HANGJÁVAL, s kopog az emberi szívek ajtajain. Most az üdvösség napja van! "Íme, most van a kegyelem ideje! Íme, most van az üdvösség napja!" 2Korinthus 6, 2.

Hordozzuk imádságban a környezetünkben élőket név szerint, akik még nem az övéi, hogy akár általunk is megismerhessék Jézust, a Megváltót, Megtartót, a mi Urunkat.

Szeretettel, veletek könyörögve

Pircsi

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle