firesz@firesz.sk

2018.szeptember 23. – Lankadt kezek

Időpont:
2018. szept. 23.


Drága Imaharcosok!

Rég nem írtam már, nem kértem imát, nem osztottam meg gondolatot veletek.
Most is alig látok ki a fejemből, nagyon sok szakad rám mostanában..., őrült sokat futok, és nagyon fáradt vagyok tőle. Ez visszhangzik bennem:
"Most légy egy kissé áldott csendben,
magadban békességre lelsz."
Ahogy fáradok, fogy a türelmem..., minden csúszik, a talaj is a lábam alól... a félkész ház, a félkész missziós projektek, a félkész stratégia, ill. az még ott se tart, s már magam is félkész vagyok a szolgálatokra.

Miért imádkozzunk?
- fussuk meg az utunkat, de ne rohanjunk
- tudjunk nem-et mondani, mérlegelés, fontossági sorrend után
- nagyon sok csodás dolog történik körülöttünk, próbáljuk magunkat erre emlékeztetni és kevesebbet panaszkodni

Van egy extra imakérésem az itthoni, Felsővályi gyülekezet... most, hogy lelkész nélkül vagyunk, szétesőben a mag is, a gondnok tőlem vár segítséget - a gyermekistentiszteletek mellé vállaljam a bibliaórákat, konfi előkészítést... szívesen, de nem győzöm 😞 - s ez annyira fáj...
Imázzatok kérlek, hogy legyen élő hitű, szolgálatkész lelkészünk mielőbb.

Házi feladat: nem írok ki külön igét, de kérlek, olvass fel magadnak, vagy a családodnak, párodnak ma egy zsoltárt, aztán ha ismered, énekeljétek is el.

Áldást rátok, erősítsétek a lankadt kezeket, mert az enyémet, ha Mózes volnék, most két oldalról jó lenne, ha valaki fölemelné.

Zsuzska

u.i. Még valami...
látjátok, ha ritkán is írok, de aztán alig bírom abbahagyni 🙂
Nagy szükségem volna egy angolul tudó munkatársra a cigánymissziós gyülekezetekbe, projekteket írni,- nem oly nagyon bonyolult.. - ellenőrizni, beszámolózni, tereplátogatni, konferenciát, tábort stb. szervezni. A Svájci Proterstáns Egyházak Segélyszervezete (HEKS) https://www.heks.ch/ mellékállásként kínálja 300 Eu-ért ezt a posztot.
Hamarosan megjelenik a kiírás a reformata.sk-n is. Szóval, ha van ismerősöd, aki munka mellett győzne tereplátogatni, gép előtt angolkodni 🙂 és el bírna viselni, hordozni munkatársaként, akkor kérlek, fordulj/-on hozzám bizalommal:
refcm.sk@gmail.com
0918 915 713

Nagyon köszönöm.
Zs.

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle