firesz@firesz.sk

2018. október 07. – Döntések az Úrral

Időpont:
2018. okt. 7.


Kedves Imaharcosok!

Bizonyára sokan álltok/állunk döntések előtt. Kisebb vagy nagyobb, rövid- és hosszútávú, vagy talán életre szóló döntések előtt, melyek meghozatala nem könnyű feladat. Sokszor ezért halogatjuk is őket, hátha valami csoda folytán később könnyebb lesz azokat meghozni, vagy egyszerűen csak olyan sokáig váunk, míg csak egy opció marad, így végül egyrészt a felelősségérzetünk nem lesz olyan nagy, másrészt ráfoghatjuk, hogy úgysem volt más lehetőségünk az adott helyzetben.

Arra bátorítalak azonban Titeket, hogy most vasárnap engedjétek meg magatoknak, hogy nyíltan, őszintén megtárgyaljátok az előttetek álló lépéseket, döntéseket az Úrral. Tudom, hogy nehéz bizonyos döntéseket meghozni, dolgokat elengedni, hirtelen irányt váltani. A mi Atyánk viszont látja az életetekre alkotott teljes lépet, bátran tegyél le mindent az Ő kezébe, mert még ha rettenetesen furcsa dolgokra is hív el az Úr (ami a te saját tervedben végképp nem volt benne), Ő mégis tudja mit csinál.

Gondolj csak bele, hányszor bánkódtál már azon, hogy ha hallgattál volna az Úr szavára, mennyivel jobban alakultak volna a dolgaid. Ezt a leckét nagyon nehezen tanuljuk meg (én legalábbis néha falnak tudok menni emiatt :D), de merd végre kimondani, és komolyan is gondolni, hogy amit az Úr tőled kér, megteszed. Mert Neki jó a terve.

Imádkozzunk tehát a vasárnapi imaórán úgy, hogy végül az Úr akarata legyen a mi akaratunk és ne fordítva.

Szeretettel,
H. Veroni

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle