firesz@firesz.sk

2018. január 07. – Évkezdő gondolatok: Válaszodra várva

Időpont:
2018. jan. 7–31.


Kedves Imaharcos!

/Tudom hosszú levél, de tarts kis a végéig, mert FONTOS! 🙂 /

Egy rövid hallgatás után visszatérve, először is szeretnék áldott, az Úr megismerésében gazdag, örömteli új évet kívánni!

Egy új év előtt állva, természetes a visszatekintés, összegzés, valamint az előretekintés is. Most az imasarok szolgálatunk tekintetében tettem meg ezt, magam is átpörgetve a mögöttünk álló közel kilenc évet. "Lapozgattam" az indulás témáiban, az első imaórára/imaláncra buzdítás leveleiben.

Ezért is az év első levelét szeretném azzal kezdeni, hogy hálás vagyok Istennek, a mögöttünk álló évekért, megharcolt alkalmakért, meghallgatott imákért, hitben való erősödésért, minden átimádkozott óráért, minden imára kulcsolt kézért, Értetek.

Értetek, akik a kezdetektől felsorakoztatok, és értetek, akik menet közben, egy-egy közös Firesz alkalmon, vagy épp ismerősökön keresztül kapcsolódtatok be az imaharcba.

Ami a folytatást illeti, szeretnénk újra megszólítani Benneteket. Az online felületen működő dolgoknak van egy olyan vetülete, hogy egyoldalúvá válhatnak, nincs közvetlen visszacsatolás. Érzékeljük ennek nehézségeit is, de azt is látjuk, hogy ez a forma segít a "földrajzi" távolság leküzdésében.

Tehát a lényeg...:)
Szeretnénk azzal indítani ezt az új évet, hogy "halljuk" a hangotokat. 🙂 Egy jelzést szeretnénk kérni tőletek az "éter másik végéből", mondhatni az akkori igeneteknek a megerősítését, amikor igent mondtatok a közös imádságra, a személyes életünkért, és közösségünkért való imaharcra.

Ennek formája, hogy küldj válaszként erre felhívásra, egy IGEN választ /imasarok@firesz.sk/, vagy akár pár gondolatban megoszthatod megtapasztalásodat az imádsággal, akár véleményedet konkrétan az imasarokkal kapcsolatban is.

Ezzel a fohásszal kezdhetjük az évünket :

Mulandó és maradandó
Eltűnt már ezernyi
hajdan volt álom.
Köddé lett sok, régi
elhatározásom.

De megmaradt az,
amire te hívtál,
Uram, te rendeltél
engem,

hogy a te csodáid
szülessenek meg,
és ragyogjanak fel
bennem.
Ámen /Hajdú Zoltán Levente/

Szeretettel, imádsággal és várakozással,
Erzsébet 😊

Avatar

Imasarok

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle